11.09.2021, 20:48

«Металіст 1925» – «Динамо» – 0:2

У рамках 7-го туру VBET Ліги київське «Динамо» завітало до Харкова, де зіграло з місцевим «Металістом 1925».

Про це повідомляє пресслужба ФК «Динамо».

Харків’яни доволі успішно виступають у нинішньому сезоні на домашній арені, у трьох матчах здобувши дві перемоги. Тому легкої гри для підопічних Мірчі Луческу не очікувалося – тим паче, після паузи на ігри збірних, куди традиційно з «Динамо» по своїх командах роз’їжджається велика група футболістів.

Але «біло-сині» із перших хвилин показали, хто на полі господар, відразу почавши створювати небезпечні моменти. Сидорчук ударом здалеку перевірив реакцію голкіпера, захисник харків’ян лише в останній момент завадив Лєднєву завдати акцентованого удару від правого кута штрафного майданчика, а Шкурін, замикаючи простріл Андрієвського, не зміг переграти воротаря з близької відстані.

Незважаючи на те, що рахунок залишався «сухим», матч не був нудним. Кендзьорі не вистачило зовсім трохи, аби замкнути скидку головою Забарного після подачі з кутового, а коли Томаш таки відправив м’яча у ворота, вдало зігравши на добиванні після того, як сам же головою поцілив у поперечину, то арбітр взяття воріт не зафіксував, оскільки вгледів у партнера поляка по захисту Сироти положення поза грою.

За тотальної переваги «біло-сині», як це не парадоксально, могли піти на перерву, поступаючись у рахунку. Після подачі з правого флангу м’яч прилетів на протилежний кут воротарського майданчика, де Ременюк прийняв та другим дотиком поцілив у поперечину.

LUK-1645-1

У перерві на динамівців чекала серйозна чоловіча розмова з головним тренером, який протягом першого тайму часто був незадоволений діями своїх підопічних, і практично відразу після поновлення гри вдалося відкрити рахунок. Після подачі з флангу Шкурін грудьми скинув м’яча під удар Циганкову, і Віктор із центру штрафного майданчика точно пробив повз голкіпера – 0:1.

LUK-1792-1

А за кілька хвилин гостям вдалося подвоїти свою перевагу. Де Пена виконав зручний навіс із лівого флангу, і Гармаш, який з’явився на полі після перерви, вискочив з-за спин захисників та головою переправив м’яча у ворота – 0:2.

LUK-1903-1

Трохи згодом ситуація з першим голом могла повторитися, коли Шкурін скинув м’яча Циганкову у правому куті штрафного майданчика, але цього разу з ударом Віктора голкіпер упорався. Але при всій перевазі «Динамо» і в господарів були свої моменти. І якби Зубков був трохи влучнішим, замикаючи на ближній стійці навіс із кутового, або після подачі Шершня його партнер завдав акцентованого удару, то харків’яни могли й зачепитися за очки.

Але в підсумку 2:0 – важка перемога «Динамо», яке в гарному настрої та на чолі турнірної таблиці підходить до стартового поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів проти португальської «Бенфіки», який відбудеться 14 вересня на НСК «Олімпійський» у Києві.

LUK-1979-1

VBET Ліга. 7-й тур

«Металіст 1925» – «Динамо» – 0:2

«Металіст 1925»: Сидоренко, Єрмаков, Ткачук, Шершень, Ченбай, Габелок, Савін (Протасов, 74), Криськів, Голодюк (Фабіньйо, 74), Ременюк (Батюшин, 82), Марлісон (Зубков, 74).

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко, Андрієвський (Шепелєв, 68), Лєднєв (Гармаш, 46), де Пена (Вербич, 68), Сидорчук, Циганков (Караваєв, 77), Шкурін (Супряга, 77).

Голи: Циганков (47), Гармаш (52).

Попереджені: Ченбай (16), Марлісон (32), Фабіньйо (90+5) – Забарний (45+1), Супряга (79).

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: