28.12.2020, 16:36

Мессі хоче пограти у США і повернутися до «Барселони»

Знаменитий футбольний форвард "Барселони" Ліонель Мессі хоче залишити каталонську команду.

Аргентинець поки що не прийняв остаточного рішення, але хотів би пограти у Сполучених Штатах, але потім повернутися до іспанського клубу, повідомляє спортивна газета AS

"Я хотів би пограти у США, щоб відчути американське життя і познайомитися з футболом у місцевій лізі. Але у кінцевому підсумку хочу в якій-небудь якості все ж повернутися до "Барселони". Я не забігаю занадто наперед, давайте подивимося, чим закінчиться нинішній сезон... Мені було непросто оголосити про те, що я хочу піти з "Барселони" минулого літа. Сім'я хотіла залишитися тут, але я відчував, що час йти. Те, як легко клуб попрощався з Луїсом Суаресом, давши піти йому до конкурента - це було божевіллям. Зараз зі мною все гаразд, і те, що відбувалося влітку, залишилося позаду.

Чи розпочну я переговори з клубами найближчим часом? Ні. Нині я зосереджений на "Барселоні" і хочу зробити все можливе для клубу", - заявив 33-річний Мессі.

У поточному сезоні Ліонель зіграв в 18-ти матчах "Барселони" у всіх турнірах, забив 10 м'ячів і зробив 5 результативних передач.

"Барселона" посідає п'яте місце турнірної таблиці іспанської Прімери, а в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зустрінеться з французьким "ПСЖ".

Фото: en.as.com.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: