• Головна
  • Новини
  • Мешканця Львівського району засуджено до 7 років позбавлення волі за вбивство товариша під час суперечки

09.10.2024, 17:09

Мешканця Львівського району засуджено до 7 років позбавлення волі за вбивство товариша під час суперечки

Попередньо чоловік прийшов в гості до односельчанина задля розпивання алкогольних напоїв. В ході застілля між ними виникла побутова суперечка, через яку фігурант схопив ніж та завдав господарю близько 11 ударів по його тілу. Відповідно, це спричинило смертельні травми для потерпілого. Після цього обвинувачений накрив тіло, яке лежало на підлозі, ковдрою та втік з місця події.

Пустомитівська окружна прокуратура завершила судове провадження проти 60-річного мешканця Львівського району, який був визнаний винним в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Суд призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Згідно з матеріалами справи, у травні 2024 року обвинувачений завітав до свого товариша в одне з сіл Львівського району для спільного розпивання алкогольних напоїв. Під час застілля між ними виникла побутова суперечка, в ході якої фігурант схопив ніж і завдав потерпілому близько 11 ударів. Ці дії призвели до смертельних травм для господаря.

Після скоєння злочину обвинувачений накрив тіло товариша ковдрою та втік з місця події. Незабаром після цього матір загиблого повернулася додому і виявила труп сина.

Обвинувачений наразі перебуває під вартою, а досудове розслідування проводили слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: