22.02.2020, 11:01

Мер Дрогобича знайшов Lexus за 240 грн на місяць «чистими»

Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради орендував автомобіль марки «Lexus» терміном на 1 рік з 5 лютого 2020 року по 4 лютого 2021 року.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

«Спростування: Автомобіль, про який активно пишуть так звані активісти, знаходиться в оренді виконкому ДМР і не є власністю міського голови. У соціальних мережах окремими особами, які позиціонують себе як активісти, або ж представники громади, активно поширюються дописи про купівлю міським головою нового автомобіля марки «Lexus». З метою спростування дезінформації, яку поширюють так звані активісти, повідомляємо, що виконавчий комітет Дрогобицької міської ради орендував автомобіль марки «Lexus» терміном на 1 рік з 5 лютого 2020 року по 4 лютого 2021 року», – йдеться у повідомленні.

Про це свідчить Договір оренди транспортного засобу №34, посвідчений Момот М.О. — приватним нотаріусом Дрогобицького районного нотаріального округу Львівської області.

Як пояснюють у міській раді, такі дії зумовлені тим, що термін оренди попереднього автомобіля марки «Volkswagen» завершився, а орендодавець відмовився продовжувати оренду.

«Автомобіль марки «Lexus» було орендовано в терміновому порядку з метою необхідності виконання службових обов’язків, оскільки на придбання нового кошти у бюджеті міста відсутні. Згідно з договором, розмір орендної плати становить 300 гривень в місяць за мінусом суми ПДФО та військового збору», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що очолює виконавчий комітет міський голова і саме з його погодження затверджуються ті чи інші рішення.

Нагадаємо, Тарас Кучма є міським головою Дрогобича з 2015 року. За освітою медик, довгий час працював анестезіологом-реаніматологом. А з  2006 по 2010 роки був депутатом Дрогобицької міської ради.

З 1 вересня 2014 року — доброволець-солдат взводу розвідки українського Батальйону імені генерала Кульчицького. З 20 листопада 2014 року — офіцер групи інструкторів батальйону оперативного призначення. З січня 2015 року — начальник медичної служби українського батальйону імені генерала Кульчицького.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: