24.10.2019, 23:48

Медведчук знову з’їздив до Росії

Депутат від фракції «Опозиційна платформа — за життя», кум Володимира Путіна Віктор Медведчук злітав у Москву, де зустрівся з прем’єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим.

Про це повідомляє прес-служба ОПЗЖ, передає Громадське.

Зазначається, що це була «зустріч представників двох партій, на якій обговорювались питання міжпартійного співробітництва та шляхи розвитку і покращення українсько-російських відносин».

У «Єдиній Росії» Медведєва розповіли, що зустріч відбулася ввечері 23 жовтня.

Нагадаємо, 10 липня Медведчук та ще один представник ОПЗЖ Юрій Бойко літали до Росії, де зустрічались з Медведєвим. Вони також обговорювали з російським прем’єром «партійне співробітництво».

А Медведчук ще заявив, що погоджується зі словами президента РФ Володимира Путіна, що українців і росіян «нацькували одне на одного».

Ще раніше, у березні, Бойко і Медведчук також провели зустріч з прем'єром РФ Дмитром Медведєвим у Москві. Під час зустрічі Медведєв запропонував обговорити за закритими дверима питання газотранспортної системи, цін на внутрішньому ринку і торгово-економічні відносини.

А 7 червня Медведчук і Бойко поїхали до РФ та зустрілися з главою Газпрому Олексієм Міллєром. Той пообіцяв Україні знижку на газ у 25%.

Зазначимо, що Україна не купує газ напряму у Росії з 25 листопада 2015 року. Таке рішення ухвалили, аби позбутися політичної та енергетичної залежності від Москви.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: