28.08.2021, 22:36

Матч "Динамо" - "Колос" завершився з рахунком 7:0

Київське "Динамо" у матчі сьомого туру чемпіонату України з футболу оновило історичні рекорди клубу за найбільш розгромними перемогами. Трапилося це на домашньому полі проти "Колоса".

Про це пише Суспільне.

Матч "Динамо" - "Колос" завершився з рахунком 7:0. Шість голів київська забила ще у першому таймі - дубль зробив Карлос де Пена, по голу забили Микола Шапаренко, Томаш Кендзьора, Віталій Буяльський та Віктор Циганков. У другому таймі кияни забили ще одного разу - Віктор Циганков.

Для "Динамо" - це уже третя розгромна перемога в новому сезоні УПЛ. У першому турі кияни перемогли "Верес" з рахунком 4:0, а в п'ятому - "Десну", теж 4:0.

А результат матчу проти "Вереса" одразу увійшов в рекордні поєдинки для "Динамо". Рахунок 7:0 - це третя найбільша розгромна перемога за час виступів "Динамо" у чемпіонатах України, з таким рахунком клуб з Києва переміг вп'яте в історії. Лише двічі кияни перемагали з більшим рахунком.

Востаннє в усіх турнірах "Динамо" перемагало з таким чи більшим рахунком у жовтні 2013 - розгромили "Металург" Донецьк 9:1.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: