• Головна
  • Новини
  • Маріупольців треба рятувати. Усіх, кого ще не пізно. І для цього потрібні буси

22.03.2022, 20:04

Маріупольців треба рятувати. Усіх, кого ще не пізно. І для цього потрібні буси

У Маріуполі – гуманітарна катастрофа. Люди, яким вдалося вирватися звідти, підходять до волонтерів та просять просто поїсти. Люди голодують і помирають від зневоднення у центрі Європи, у 21-му столітті.

Про це у ФБ пише знана українська блогерка Таня Алдамс.
І далі: " Більше як три тижні рашисти вбивають моє рідне місто, більше як три тижні безперервного обстрілу: зруйнована вся інфраструктура, і незалежно від того, відстоять Марік чи ні, він більш непридатний для життя.

Але там лишилися люди, які хочуть жити. Вони пішки проходять по 30 км, щоб вирватися з пекла. А багато хто не може, люди похилого віку і діти фізично не здатні це зробити, війна завжди б'є по найуразливіших.

І ми маємо їм допомогти.

Повинні, тому що будь-хто з нас може опинитися на їхньому місці і будь-хто також чекатиме на допомогу.

Пам'ятаєте, як у 14-му часто звучало у телефоні "Донецьким не здаємо"? Пам'ятаєте, як душили сльози та гнів? І ви, мабуть, теж пам'ятаєте, люди, які легко вимовляли ці слова? Тепер ви самі стукаєте в двері і просите притулку так само, як ми тоді.

Я не тримаю зла, люди так влаштовані: поки біда далеко, вона чужа. Від неї хочеться відгородитись, не помічати, тільки зараз не той випадок. "Самі винні" вже не працює. Не можна бути винним настільки, щоб тебе морили голодом, щоб стріляли в твою новонароджену дитину, щоб своїми руками ховати у дворі будинку свою вбиту матір.

Маріупольців треба рятувати. Усіх, кого ще пізно. І для цього потрібні буси. У подарунок чи оренду, як вийде. Оптимально, щоб бус був у Запоріжжі чи Дніпрі. Ще потрібні сміливі водії категорії С. Але буси потрібні прямо кров з носа.

Якщо у когось є бус, але жаба тисне, просто подумайте про те, що я написала вище: завтра Ви можете опинитися в тому ж становищі, завтра ВАМ може бути потрібна допомога, а когось просто "задушить" вульгарна жаба. Будь ласка, допоможіть врятувати людей, у цій війні не може бути байдужих, ми просто не виживемо як нація, якщо кожен буде сам за себе.

З пропозиціями дзвонити сюди: 0 (63) 997 95 40 Настя

І репост-комент як завжди".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: