• Головна
  • Новини
  • МВС готує е-систему для фіксації в’їзду в Україну авто з іноземною реєстрацією

08.09.2020, 17:11

МВС готує е-систему для фіксації в’їзду в Україну авто з іноземною реєстрацією

У Міністерстві внутрішніх справ готують електронну систему, яка дозволятиме фіксувати в’їзд в нашу країну автомобілів з іноземною реєстрацією.

Про це на пресконференції заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На цей час ми з Прикордонною службою України готуємо електронну систему, яка дозволятиме фіксувати в’їзд в Україну авто з іноземною реєстрацією, щоб відразу після цього авто потрапляло в базу з інформацією про те, яка людина в’їхала, що це за авто», - сказав Геращенко.

За його словами, планується, що після цього, якщо це авто перевищить швидкість або іншим шляхом порушить ПДР, і порушення можна буде зафіксувати автоматично, прикордонники будуть отримувати інформацію про такого порушника.

«І при виїзді з країни ця особа буде отримувати інформацію про те, скільки разів вона порушила. Вона буде попереджатися, що якщо вона не заплатить штраф при виїзді з країни, то наступного разу їй може бути заборонений в’їзд в Україну», - зазначив заступник міністра.

Як повідомлялося, у патрульній поліції України планують запровадити новий метод - фіксацію порушень поліцейськими у русі поліцейського авто.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: