29.09.2020, 11:09

Львів'янину, що напав на патрульних, оголосили підозру

За умисне заподіяння тілесних ушкоджень правоохоронцю під час виконання ним службових обов’язків 31-річному львів’янину загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

26 вересня близько 9.00 до поліції надійшло повідомлення, що на одному з дитячих майданчиків по вулиці Гната Хоткевича у Львові невідомі розпивають алкогольні напої та поводяться агресивно. За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

На місці події правоохоронці виявили групу осіб, які розпивали алкогольні напої у громадському місці, та повідомили їм про неприпустимість таких дій. Однак порушники продовжували поводитися зухвало та агресивно, нецензурно висловлювалися, не виконували законних вимог працівників поліції, натомість, один із них наніс удар ногою правоохоронцю. У подальшому медики діагностували у патрульного «травматичний звих плечової кістки».

За фактом слідчі Сихівського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури 1 відкрили кримінальне провадження. Особу зловмисника, причетного до нападу на поліцейського, встановлено. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець.

28 вересня поліцейські повідомили йому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: