15.06.2021, 12:23

Львів’ян запрошують на забіг «Архітектурна миля»

Цьогорічний Міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв «ВЕЖА 3.0», який традиційно відбувається у місті Львові, присвячений 30-річчю незалежності України під назвою «Форма [НЕ] залежності». В межах фестивалю відбудеться спортивний забіг центральною частиною міста «Архітектурна миля». Забіг відбудеться 3 липня та розпочнеться о 11.00 год. з площі Ринок.

Про це повідомила міська рада Львова.

Для участі у забігу необхідно зареєструватись на сайті: http://vezha.lviv.ua/

Основна мета забігу «Архітектурна миля» – залучення більше львів’ян та гостей міста до основної ідеї фестивалю, а саме – популяризації української архітектури та мистецтва і популяризації здорового способу життя, що особливо важливо в час пандемії.

Траса маршруту складає 2 км. Під час бігу супроводжуватимуть кам’яниці старого Львова, пам'ятки сакральної архітектури, театри і багато цікавих творів архітектурного мистецтва. Старт і фініш проводиться в одному місці.

«Приходьте на свято мистецтва та спорту, щоб зарядись атмосферою старту, красою стародавнього Львова та зустріти нового себе», – закликають організатори.

Зазначимо, що частина коштів від забігу підуть на реставрацію покрівлі Порохової вежі.

Організатори обіцяють подарунки всім учасникам забігу: стартовий номер учасника, вода, медаль фінішера, офіційний браслет забігу, відвідування заходів фестивалю «ВЕЖА 3.0», карта маршруту, тематична футболка, подарунки від партнерів. Перші три переможці забігу отримають найцінніші подарунки від партнерів фестивалю.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: