• Головна
  • Новини
  • Львівську філію Національної суспільної телерадіокомпанії очолить Ірина Сандуляк

25.01.2020, 11:32

Львівську філію Національної суспільної телерадіокомпанії очолить Ірина Сандуляк

Відому львівську журналістку та редакторку Ірину Сандуляк обрали новою продюсеркою львівської філії Національної суспільної телерадіокомпанії – «UA: Львів». Про це повідомили на сайті Суспільного 24 січня.

Про це пише Zaxid.net

«Найближчі кілька місяців ми працюємо так, як працювали, без серйозних змін у радіо- та телеефірі. Розвиваємо нашу діджитал-платформу, будемо думати як ефективніше поширювати наш радіоконтент, щоб звук не зникав після прямого ефіру. Далі чекаємо, як буде реалізовуватись концепція регіонального мовлення, яку затвердила наглядова рада Суспільного», – розповіла ZAXID.NET Ірина Сандуляк.

За словами Ірини Сандуляк, 24 січня були оголошені результати конкурсу на продюсера «UA: Львів», а підписання контракту відбудеться через тиждень. Участь у конкурсі брала ще одна кандидатка, але вона не приїхала на співбесіду.

Раніше продюсеркою «UA: Львів» була Уляна Антоник, однак наприкінці грудня 2019 року вона звільнилась з посади. Тоді в.о. продюсера стала Ірина Сандуляк, яка до цього очолювала «UA: Українське радіо Львів».

44-річна Ірина Сандуляк – випускниця факультету журналістики Львівського університету. Ще навчаючись в університеті, почала працювати репортеркою радіо «Люкс FM». Пізніше працювала керівницею служби інформації радіо «Львівська хвиля», «Головних новин Львова» на ТРК «Люкс» та власною кореспонденткою телеканалу «К1». Згодом працювала шеф-редакторкою і програмною директоркою телеканалу новин «24», радіо «FM Галичина» та телеканалу ZIK, також співпрацювала із телеканалом Current Time «Радіо Свобода».

Ірина Сандуляк одружена із колишнім першим заступником голови Львівської обласної ради Андрієм Білоусом. Подружжя виховує чотирьох дітей.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: