• Головна
  • Новини
  • Львівський бронетанковий завод передав на передову партію танків

25.03.2020, 18:15

Львівський бронетанковий завод передав на передову партію танків

ДП "Львівський бронетанковий завод", що входить до складу ДК "Укроборонпром", передав для потреб Міністерства оборони України чергову партію з 6 одиниць танків Т-64.

Про це повідомляє пресслужба Укроборонпрому.

"Це для нас нелегке випробування, адже частина бронетехніки відремонтована в умовах карантину. Нами були здійснені всі необхідні заходи щодо недопущення поширення коронаровірусу на ЛБТЗ. Зокрема, із більше ніж семиста працівників підприємства більша частина відправлена на простій, частина співробітників працює вдома дистанційно, якщо це дозволяє виконувати їх посадові обов’язки.  Але для того, аби вчасно виконати ДОЗ – майже третина працівників (в основному, робочих спеціальностей) виходить на роботу. У нас вдосталь приміщень, тому скупчень працівників немає. Медиками на прохідній проводиться температурний скринінг і лише якщо працівники відчувають себе повністю здоровими – вони перетинають контрольно-пропускний пункт підприємства", – наголосив директор ДП "Львівський БТЗ" Віктор Андрощук.

Також на підприємстві самостійно шиють маски для потреб працівників.

Керівник підприємства також розповів, що ремонт та модернізація даної бронетехніки виконується в рамках державного контракту за 2019 рік, оскільки він є перехідним та повинен бути повністю виконаним у кінці другого кварталу 2020 року.

Відповідно до контракту підприємство відправило вже більше півсотні одиниць відремонтованої та модернізованої бронетехніки – це танки Т-64 і Т-72, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-1, а також броньовані гусеничні пожежні машини ГПМ-54.

"Ми не знаємо, скільки ще буде тривати карантин та як будуть змінюватися його умови, проте, наразі ми справляємось із роботою і передаємо чергову партію танків Т-64 нашим військовим. Бажаємо нашим захисникам, собі та всій Україні міцного імунітету для перемоги над вірусом і зовнішнім агресором”, – з надією додав Віктор Андрощук.

В цілому в Укроборонпромі зазначають, що на початку 2020 року всі підприємства бронетанкового дивізіону Концерну демонструють поступовий ріст виробництва за різними видами продукції та послуг, попри національний карантин та перехід на частковий режим роботи. 

"Ми бачимо позитивну динаміку станом на кінець березня: підприємства бронетанкового дивізіону збільшили виробництво у більш ніж два рази у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року. Цей показник є дуже важливим на фоні загального падіння рівня промислового виробництва в країні. Але наші плани та виробничі показники наступних періодів залежать перш за все від держави та оборонного замовлення. На фоні ситуації з коронавірусом, ми не маємо забувати про обороноздатність країни, тому критично важливо аби з підприємствами оборонпрому якнайшвидше було укладено договори і розпочалося фінансування в рамках нового ДОЗ, що уможливить безперебійне забезпечення наших Збройних сил необхідним озброєнням та військовою  технікою, а підприємтсва – роботою", – підкреслив Заступник генерального директора Укроборонпрому з бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки Концерну Ігор Фоменко.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: