• Головна
  • Новини
  • Студенти ЛНУ ім. І. Франка стали призерами всеукраїнського конкурсу

10.06.2020, 14:16

Студенти ЛНУ ім. І. Франка стали призерами всеукраїнського конкурсу

У Національному університеті «Одеська юридична академія» підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Право» у 2019/2020 навчальному році.

Про це повідомив пресцентр ЛНУ ім. Івана Франка.

Усього на перемогу у ІІ (фінальному) етапі конкурсу претендували 143 наукові роботи, авторами яких є студенти найкращих правничих шкіл України. Львівську правничу школу репрезентували троє студентів юридичного факультету ЛНУ ім. Івана Франка, кожен з яких зайняв призове місце.

Зокрема, студентка четвертого курсу Мар’яна Гарник представила на конкурс роботу «Правове регулювання смарт-контракту» (науковий керівник – доцентка кафедра цивільного права та процесу Ірина Верес), а її однокурсниця Діана Грицай презентувала дослідження на тему «Правові та морально-етичні проблеми інтеграції штучного інтелекту в автомобільну промисловість» (науковий керівник – асистент кафедра інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права Максим Суханов). Обох студенток відзначили дипломами ІІ ступеня.

ІІІ місце здобув студент третього курсу Віталій Косович, який представив наукову роботу «Новий розвиток арбітражу та медіації з інтелектуального права у Європі: Патентний центр арбітражу та медіації заснований Угодою про Єдиний Патентний Суд» (науковий керівник – Максим Суханов).

Вітаємо студентів юридичного факультету та їхніх наукових керівників з  перемогою. Бажаємо подальших наукових здобутків та успіхів на шляху професійного становлення!

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: