• Головна
  • Новини
  • Львівська область: за 19 липня виявлено 4 людей, які потонули

20.07.2021, 10:20

Львівська область: за 19 липня виявлено 4 людей, які потонули

У Львівській області за минулу добу, 19 липня, виявлено 4 людей, які потонули. Про це повідомили в ГУ ДСНС у Львівській.

Так,18 липня о 21:42 надійшло повідомлення, що в с. Артищів Львівського району під час купання в приватному озері, пірнув та не винирнув чоловік, 1951 року народження мешканець с. Мавковичі Львівського району. 19 липня о 09:10  тіло без ознак насильницької смерті витягнуто на поверхню працівниками Львівської рятувальної станції Львівської центральної рятувально-водолазної служби і передано працівникам поліції.

Також  18 липня о 21:56 надійшло повідомлення, що в с. Розвадів Стрийського району під час купання на місцевому озері пірнув у воду та не винирнув чоловік, 1977 року народження.

19 липня о 12:05 тіло без ознак насильницької смерті витягнуто на поверхню працівниками Львівської рятувальної станції Львівської центральної рятувально-водолазної служби і передано працівникам поліції.

19 липня о 07:46 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Велика Білина Самбірського району в річці Бистриця о 10:00 18 липня було виявлено тіло жителя с. Велика Озимина Самбірського району чоловік, 1991 року народження. Тіло без ознак насильницької смерті витягнуто на поверхню рибалками.

19 липня о 07:45  надійшло повідомлення, що в с. Туринка Львівського району в річці Свиня 18 липня було виявлено тіло чоловіка, 1960 року народження, мешканця с. Туринка без ознак насильницької смерті. Тіло піднято на берег місцевими мешканцями.

Щоб уникнути трагедій на воді ГУ ДСНС України нагадає основні умови безпечного відпочинку: це вибір місця відпочинку, навчання дітей та дорослих плавати, дотримання правил безпеки на воді, постійний контроль з боку батьків за дітьми. Завжди будьте обережні відпочиваючи на воді, особливо коли поруч з Вами діти, дотримуйтесь правил безпеки та порад рятувальників. Відпочивайте безпечно та відповідально.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: