• Головна
  • Новини
  • Львівелектротранс оголосив тендер на 10 нових трамвайних вагонів 

18.02.2020, 12:20

Львівелектротранс оголосив тендер на 10 нових трамвайних вагонів 

"Львівелектротранс" оголосив тендер на 10 нових низькопідлогових трамвайних вагонів. 

Зокрема, у тендерній пропозиції сказано: "Львівське комунальне підприємство «Львівелектротранс» (надалі – «Покупець»), має намір використати кошти кредиту Європейського інвестиційного банку (надалі – «Банк») для фінансування своїх витрат за проектом «Міський громадський транспорт в Україні» (надалі – «Проект»). ПДВ та, у разі наявності, митні збори на готові товари не підлягають фінансуванню за кошти Банку і будуть сплачені Покупцем.

Контракт № 328426/1: Цим Покупець запрошує правочинних постачальників подати свої пропозиції в запечатаному виді щодо наступного контракту, який фінансуватиметься частиною кредитних коштів. «Постачання 10 нових низькопідлогових зчленованих трамвайних вагонів, довжиною 29-33 м, включаючи набір запасних частин та витратних матеріалів, набір обладнання та інструментів для обслуговування, ремонту та супутні послуги».

"Контракт має бути присуджено Учаснику торгів, який подав тендерну пропозицію, яка в істотній мірі відповідає вимогам тендерної документації та має найменшу оціночну вартість товарів і послуг, за умови визнання його таким, що володіє необхідною кваліфікацією для задовільного виконання Контракту. Під час оцінювання кожної з тендерних пропозицій, Покупець буде розраховувати їх оціночну вартість, шляхом коригування ціни тендерної пропозиції із застосуванням таких факторів і методики".

"Усі тендерні пропозиції повинні супроводжуватися забезпеченням тендерної пропозиції в сумі 200,000.00 (двісті тисяч) євро або в еквівалентній сумі в українській гривні за курсом обміну Національного банку України на дату видачі забезпечення тендерної пропозиції, та повинні бути подані за адресою, вказаною нижче, не пізніше дати та часу кінцевого терміну подачі тендерних пропозицій".

"Усі тендерні пропозиції повинні бути доставлені в офіс Покупця в запечатаних конвертах із написом «Постачання 10 нових низькопідлогових зчленованих трамвайних вагонів, довжиною 29-33 м, включаючи набір запасних частин та витратних матеріалів, набір обладнання та інструментів для обслуговування, ремонту та супутні послуги» за вказаною нижче адресою, не пізніше 24 березня 2020 року о 13:00 за місцевим часом. Тендерні пропозиції будуть розкриті в присутності представників учасників тендеру, які побажають бути при цьому присутніми".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: