• Головна
  • Новини
  • Львів пропрощається із загиблими військовими Романом Найдою та Олегом Колесніковим

18.09.2023, 21:47

Львів пропрощається із загиблими військовими Романом Найдою та Олегом Колесніковим

У вівторок, 19 вересня, у Львові відбудеться прощання з двома військовослужбовцями – Романом Найдою та Олегом Колесніковим, які загинули у боях з російськими загарбниками

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка

загиблий військовий Роман Найда

Фото: ЛМР

Львів’янин Роман Найда народився 18 лютого 1989 року. Навчався у СЗШ № 90 міста Львова. Після здобуття середньої освіти працював малярем та різноробочим. У вільний від роботи час полюбляв займатися спортом. 

Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Батьківщину у складі 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув, виконуючи бойові завдання на східному напрямку. 

Загинув Герой 9 вересня. У Романа Найди залишилися племінники.

загиблий військовий Олег Колесніков

Фото: ЛМР

Львів’янин Олег Колесніков народився 30 травня 1978 року. Навчався у СЗШ №23 міста Львова. Вищу освіту здобув у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького. Під час навчання в університеті завершив військову кафедру. Працював логістом та завідувачем складу на ТзОВ "Подорожник". У вільний від роботи час полюбляв їзду на велосипеді та прогулянки з собакою. 

Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Батьківщину у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних Сил України. 

Загинув Герой 12 вересня. В Олега Колеснікова залишилися дружина, мати, брати, теща та племінники.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: