14.05.2021, 18:49

Львів забудовують - рішення виконкому

Сьогодні, 14 травня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли 8 рішень у сфер містобудування.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Так, члени виконкому підтримали проєкти рішень:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво багатоквартирних житлових будинків з підземними паркінгами на перетині вул. Пилипа Орлика – проектованої вулиці VІІ – проектованої вулиці І на земельній ділянці (кадастровий номер 4610137500:08:001:0901), призначеній для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону (рішення прийнято з правками).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво Львівським державним університетом внутрішніх справ модульної котельні на території Львівського державного університету внутрішніх справ на вул. М. Кривоноса, 1 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ПП «Склад центр» багатофункціональної будівлі з торговими, офісними, складськими приміщеннями, приміщеннями громадського харчування та підземним паркінгом на вул. Городоцькій, 359 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Віллоу Ярд Р1» закладу громадського харчування з вбудованою трансформаторною підстанцією та гостьовою автостоянкою на вул. Стрийській, 202 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Істрейт-Захід» з добудовою та надбудовою магазину продовольчих та промислових товарів на вул. А. Лінкольна, 49 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Розточчя Плюс 2020» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом (зі знесенням існуючих споруд) на вул. Очеретяній, 11 у м. Львові (рішення прийнято з правками).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Рясне Ріелті» нежитлової будівлі корпусу 2-А під літерою «В-3» з розширенням за рахунок надбудови та пристосуванням під медичний центр на вул. Т. Шевченка, 315 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з надбудовою будинку гр. Собенко У. Б. на вул. Ю. Дрогобича, 8-А у м. Львові (рішення прийнято з правками).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Лев Ю. О. квартири № 11 і мезоніну на вул. Дж. Дудаєва, 16 у м. Львові з розширенням за рахунок влаштування веранди і балкону.

Також задля з’ясування всіх нюансів перенесли розгляд питання «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Княжий Холл» багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та багатофункційного громадського будинку вставки торгово-розважальної і ринкової інфраструктури з підземними паркінгами зі знесенням існуючих будівель та споруд на вул. Городоцькій, 64 у м. Львові».

Додамо, що під час формування порядку денного також були вилучені питання:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Л.А.Д.А.» торгово-офісної будівлі з підземним паркінгом на вул. С. Петлюри, 47 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Львів Сіті» багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, вбудованим дошкільним закладом та підземними гаражами зі знесенням існуючих споруд на вул. Стрийській, 48 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Львівський вал» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою на вул. Я. Ярославенка, 23-А зі знесенням існуючого житлового будинку у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво гр. Бурієм М. Р. багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою з відтворенням архітектурних елементів існуючого житлового будинку на вул. Я. Ярославенка, 23 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Осташевською О. Р. існуючого житлового будинку з прибудовою та надбудовою житлових приміщень, вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вул. Є. Коновальця, 21 у м. Львові.
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: