03.02.2020, 13:44

Львів перетнув позначку у 100 км велодоріжок

У 2020 році в місті продовжують реалізовувати масштабні будівництва велосипедних доріжок на 4 великих дорогах — вул. Любінській, Сихівській, Кн. Ольги та пр. Чорновола.

Про це повідомила пресслужба міської ради.

Одним з наймасштабніших проєктів є будівництво велодоріжки на вул. Княгині Ольги, яка є найкоротшим зв’язком між великим житловим районом на півдні м. Львова та центральною частиною міста. Згідно з проектом, на вулиці буде облаштовано близько 18 тис. кв. м тротуарів, близько 6 тис. кв. м велодоріжки і до 1 тис. кв м спільної зони.

«Ми завершили роботи з облаштування велодоріжки на ділянці від вул. Сахарова до вул. Володимира Великого і зараз перейшли на правий бік вул. Княгині Ольги від вул. Володимира Великого до вул. Наукової. Маємо понад 60% виконання робіт.

Також по вул. Княгині Ольги ми висадили зелені насадження на ділянці від вул. Сахарова до вул. Володимира Великого, поставили дорожні знаки та нанесли розмітку. Зараз підлаштовуємось під погодні умови", — зазначив начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Ігор Матківський.

Загалом Львів перетнув позначку у 100 км велосипедних шляхів.

Нагадаємо, паралельно триває будівництво велодоріжки на пр. Чорновола, яка дозволить з’єднати центр міста з смт. Брюховичі.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: