• Головна
  • Новини
  • Корупційний скандал у близькому оточенні Зеленського, ДБР порушило кримінальну справу

15.06.2020, 13:11

Корупційний скандал у близькому оточенні Зеленського, ДБР порушило кримінальну справу

Юрій Атаманюк, генерал-майор податкової поліції України, заявив, що назріває черговий корупційний скандал у близькому оточенні президента України Володимира Зеленського. Мова йде про Юлію Ковалів, яка є заступником в Офісі президента.

Про це Юрій Атаманюк написав у своєму Телеграм-каналі.

"Друзі! Назріває черговий корупційний скандал з близького оточення Президента! Юлія Ковалів. Заступник ОП при Порошенко і Зеленському. Активно сприяє розвалу економіки, але як інформують небайдужі люди, економіка її сім'ї в пріоритеті", - пише Атаманюк.

Юрій Атаманюк повідомив, що ДБР порушило кримінальну справу на чоловіка Юлії Ковалів Ярему Коваліва. Виявляється, він у 2015 році перебуваючи на посаді керівника Держкомрибгоспу віддав в оренду чотири державних риболовецькі траулери.

    "Як кажуть, сьогодні заступник глави офісу президента Юлія Ковалів кидається в істериці і намагається вийти на керівництво ДБР. Все тому, що ДБР порушило кримінальну справу на її чоловіка Ярему Коваліва, який у 2015 році бувши керівником Держкомрибгоспу віддав в оренду на підконтрольні йому прокладки чотири державних риболовецькі траулери (вартість кожного близько 10 млн доларів). Вартість оренди в місяць становила 35 тис. дол. при реальній 100 тис. дол. Контракти були підписані у 2015 році на таких умовах, які не дозволяють їх розірвати або змінити вартість оренди до 2025 року. Ось так Юлія Ковалів і заробляє свої капітали. Як кажуть, вистачить п***іти і п***ити...", - пише Атаманюк.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: