• Головна
  • Новини
  • Комітет Ради підтримав кандидатуру Лубінця на посаду омбудсмена

27.06.2022, 14:28

Комітет Ради підтримав кандидатуру Лубінця на посаду омбудсмена

Парламентський комітет з прав людини одноголосно рекомендував кандидатуру народного депутата Дмитра Лубінця на посаду Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Про це повідомив заступник голови комітету Руслан Горбенко.

"Комітет із сумом одноголосно  рекомендує Дмитра Лубінця на посаду Уповноваженого ВРУ з прав людини. Із сумом, тому що працює Дмитро так, що його не хочеться відпускати. Дипломатично, професійно, сміливо, з повагою та уважністю до деталей", – написав Горбенко.

Дмитро Лубінець підтвердив цю інформацію на своїй facebook-сторінці, подякувавши колегам по комітету за довіру. Він зазначив, що в разі позитивного голосування у сесійній залі продовжить традицію співпраці комітету з Офісом уповноваженого з прав людини. 

"Неодноразово підкреслював, що з усіх державних інституцій це – чи не єдиний орган, який знаходиться у постійній ефективній взаємодії з Комітетом. Таку тенденцію необхідно зберегти, а спільну діяльність лише удосконалювати. Щоб доповідь Уповноваженого нарешті заслуховували в парламенті, й на ділі виконували рекомендації та зауваження", – написав Лубінець.

У 2019 році Дмитро Лубінець був обраний до Верховної Ради ІХ скликання як безпартійний самовисуванець за 60 округом (Донецька область). Член депутатської групи "За майбутнє". Очолював Комітет з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та АР Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: