10.05.2019, 12:33

Коломойський сказав, кого бачить новим прем'єром

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що нинішній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков потенційно може стати прем'єр-міністром України.

Про це він сказав в інтерв'ю РБК-Україна.

Зокрема, Коломойський, прогнозуючи майбутнє Авакова, не виключив, що він може очолити уряд. "Може, чому ні. Він може бути як компроміс між багатьма, навіть не йдучи на парламентські вибори", - підкреслив він.

Бізнесмен також припустив, що до парламенту наступного скликання пройдуть "Слуга Народу", "Батьківщина", політичні сили Анатолія Гриценка та Олега Ляшка, а також вихідці з "Опозиційного блоку".

"А коли вся ця історія станеться, то має бути коаліція, правильно? Аваков буде, напевно тією людиною, яка зможе збалансувати. Мінімум залишиться міністром внутрішніх справ, мінімум", - додав Коломойський.

Раніше Коломойський заявив, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має залишитися в новому уряді при президенті Володимирі Зеленському.

Коломойський також заявляв, що перемога Зеленського на виборах президента України - їхня спільна з Аваковим. За словами бізнесмена, на виборах він і Аваков "вболівали проти Петі (Петра Порошенка - ред.)".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: