• Головна
  • Новини
  • Коломойський підлив олії у вогонь інформаційної війни проти України

03.05.2019, 16:38

Коломойський підлив олії у вогонь інформаційної війни проти України

Коломойський своєю заявою, що начебто на Донбасі триває не російсько-українська війна, а внутрішній громадянський конфлікт, підлив олії у вогонь інформаційної війни проти України і дав додаткові аргументи «миротворцю» Путіну для проштовхування руйнівних для нашої країни Мінських угод.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав Андрій Сенченко, український політик і громадський діяч, лідер правозахисного руху «Сила права», координатор Воєнного кабінету Юлії Тимошенко.

Андрій Сенченко: "Всі російські зомбоящики і пропагандистські інтернет-ресурси тріумфують: олігарх Ігор Коломойський в інтерв'ю журналістам Bihus.Info заявив, що вважає війну на Донбасі внутрішнім громадянським конфліктом.

Після того, як Гаазький трибунал в своєму проміжному звіті визнав, що на території України відбувається міжнародний збройний конфлікт, після того, як з таким висновком погодився весь цивілізований світ, Коломойський своєю заявою підлив олії у вогонь інформаційної війни проти України і дав додаткові аргументи «миротворцю» Путіну для проштовхування руйнівних для нашої країни «Мінських угод».

Сучасні війни між країнами вже не відбуваються у формах, описаних Гаазькою конвенцією «Про закони і звичаї сухопутної війни», прийнятої в 1907 році.
Сьогодні для агресора звичайною справою стало використання протестного потенціалу населення, який є в будь-якій, навіть найбільш благополучній державі.

При цьому в результаті десятків міжнародних збройних конфліктів, що сталися в останні десятиліття, стало очевидно, що кожен досить тривалий міжнародний збройний конфлікт неминуче набуває ознак внутрішнього.

Саме тому розв'язання проблеми має починатися з точного діагнозу і правильного лікування - припинення російської збройної агресії, звільнення всіх окупованих територій і дуже терплячого процесу їх реінтеграції.

Не менш плутані думки Коломойський висловив і щодо Майдану, який насправді став не причиною війни, а наслідок спроби поневолення країни кланом Януковича і перетворення України в російську колонію.

Широко обговорюване інтерв'ю Коломойського зайвий раз наводить на думку, що Україна стане успішною лише тоді, коли під тиском суспільства олігархи змиряться з неприпустимістю втручання в політику і державне управління і перейдуть в категорію великих бізнесменів-роботодавців. Або зникнуть".

Фото - WN.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: