• Головна
  • Новини
  • Коломойський назвав Милованова дебілом, а Бородянського – покидьком

21.10.2019, 20:09

Коломойський назвав Милованова дебілом, а Бородянського – покидьком

Олігарх Ігор Коломойський вибухнув образами на адресу міністра економіки Тимофія Милованова і міністра культури Володимира Бородянського, коментуючи скандальну пісню "Кварталу 95" про згорілий будинок екс-глави Нацбанку Валерії Гонтаревої.

Про це він сказав в інтерв’ю “Настоящему Времени”, передають Букви.

“Я вважаю, що після такої заяви міністр економіки повинен негайно написати заяву про відставку, тому що це говорить про його рівень як міністра. Іншого слова як “дебіл” для цього просто не знайдеш. Дуже сумно, що міністр економіки в Україні – дебіл” , – висловився Коломойський у відповідь на ремарку журналіста, що Милованов бачить можливість негативного впливу номера “Кварталу 95” на інвестиційний клімат в Україні.

Також він вважає, що МВФ більше не надасть Україні допомогу.

“На інвестиційний клімат впливає номер в розважальній передачі, сатира і гумор? Тоді, я вважаю, що у нас інвестклімату взагалі немає! І значить Україні не потрібно давати нічого ні МВФ, ні іншим. І я більш ніж упевнений, що нам більше нічого і не дадуть, що це все порожні старання. Досить міністру Милованову ходити з простягнутою рукою, всі ці старання, годі витрачати казенні гроші, щоб їздити великими делегаціями в США”, – зазначив олігарх.

Також Коломойський різко висловився на адресу міністра культури Володимира Бородянського.

“А міністр культури Бородянський – я точно знаю, що він не дебіл. Він вибачався перед Гонтаревою. Так ось: нехай краще вибачиться перед усіма постраждалими від Гонтаревої. Крім Коломойського. Тому що коли він вибачається за когось перед Гонтаревою, це означає, що він не дебіл, а покидьок”, – зазначив Коломойський.

Олігарх також вважає, що вартість долара – теж вина Гонтаревої.

“Нехай він спочатку попросить вибачення у громадян України, які постраждали від дій Гонтаревої і її зграї, перед вкладниками знищених нею банків. І всіма громадянами України, які постраждали від курсу гривні, замість восьми гривень за долар став 25 гривень. Це її пряма заслуга. Тому що реальний курс, який повинен був бути сьогодні в країні, – це на рівні 12 гривень за долар”, – додав він.

Глава Уряду Олексій Гончарук просить не пов’язувати гумор студії “Квартал 95” з позицією президента Володимира Зеленського, який є засновником студії і раніше був її продюсером і головним актором.

Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що номер студії “Кварталу 95” про підпал будинку колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтаревої йому дуже сподобався.

Артисти студії “Квартал 95” жорстко висміяли те, що у екс-глави Національного банку Валерії Гонтаревої згорів будинок, назвавши це “яскравою подією”.У свіжому випуску “Вечірнього Кварталу” прозвучав номер під назвою “Горіла Хата”. Її виконав Євген Кошовий в супроводі Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки.

Пожежу кварталівці назвали “яскравою подією”, заявивши, що “хата” згоріла від сорому.

У соцмережах пісню помітили і обурилися неприпустимим рівнем гумору. Адже Національний заслужений академічний народний хор України імені Григорія Верьовки є збитковим, держава покриває 100% його потреб. Варто зазначити, що хор Верьовки виконує Державний Гімн на відкритті і закритті сесій Верховної Ради.

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов вважає, що номер студії “Кварталу 95” про підпал будинку колишньої глави Національного банку України (НБУ) Валерії Гонтаревої – дуже поганий сигнал для зовнішніх інвесторів.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: