• Головна
  • Новини
  • Клуб із Закарпаття зіграє у матчі за чемпіонство Другої ліги

31.05.2019, 17:23

Клуб із Закарпаття зіграє у матчі за чемпіонство Другої ліги

В цю суботу, 1 червня, ФК «Минай» проведе останню офіційну зустріч в цьому сезоні. Цим матчем буде фінал Другої ліги, повідомив Інформаційний департамент ФК «Минай».

Суперником закарпатської  команди у цьому матчі буде переможець групи «В» - кременчуцький «Кремінь». Місце гри – головна арена у місті Кропивницький, де свого часу місцева «Зірка» грала у Премєр-лізі.

Звісно, цей матч – лише боротьба за трофей, у турнірному плані вона нічого не вирішує. Обидві команди вибороли право підвищитися у класі, що було головним завданням на сезон. Тепер лише слід гарно закінчити сезон з Кубком в руках.

Обидві команди підійдуть до гри у гарному та піднесеному настрої. Головний тренер Кирило Куренко напередодні анонсував, що вірогідно у стартовому складі слід чекати на зміни – можуть випустити з перших хвилин молодих гравців, яким є що доводити і це буде для них додатковою мотивацією. Проте для кожного гравця «Минаю» дуже важливо закінчити такий важкий сезон на хорошій ноті.

Загалом, «Минай» останній раз грав у фінальному матчі ще 10 червня минулого року – на матчі відкритті рідного стадіону у фіналі Кубка Закарпаття. Проте це був зовсім інший рівень.

Тим більше, суперник у боротьбі за трофей у команди серйозний. Кременчуцький «Кремінь» доволі впевнено виграв групу В за декілька турів до завершення сезону. Та і статистика команди вражає: з 27 ігор команда виграла 18 і всього у 2-ох матчах програла: одного разу восени, одного - весною. А на домашньому полі взагалі не поступалися.

Загалом, для «Креміня» цей успіх прогнозований. Команда ще два роки тому грали у Першій лізі і надовго затримуватися у Другій не хотіли. Для цього запросили талановитого тренера Ігоря Столовицького. Загалом місцеві експерти причиною успіху називають декілька факторів: велике бажання футболістів повернутися в Першу лігу плюс тренерський талант нового наставника (тільки вгадування із замінами чого вартий – гравці, які виходять на заміну, завжди підсилювали гру). Також клуб із Полтавщини добре підсилився у міжсезоння: прийшов капітан «Таврії» Масалов, Козлов з «Інгульця», який став кращим бомбардиром «Кременя», та добре знайомий нам Локтіонов, який забивав «Минаю» ще граючі восени у «Черкащині-Академії».

До речі, стерегтися варто на полі і Костянтина Чернія, який у цьому сезоні оформив вже 3 хет-трика.  Загалом, у нього 19 голів і з цим показником він став одним з кращих бомбардирів своєї групи. У нещодавньому інтерв’ю місцевому виданню, він зазначив, між іншим, що слідкував за «Минаєм» і дуже прагне зіграти з нами.

Загалом, цей матч обіцяє бути дуже цікавим. Це перша зустріч команд і наступного разу вони вже зіграють у Першій лізі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: