03.05.2019, 10:26

Клуб Кополовця звільнив тренера

Ігор Харьковщенко більше не головний тренер ФК «Минай». Керівництво клубу вирішило прийняти його заяву про відставку та не продовжувати більше співпрацю з наставником.

Про це повідомив Інформаційний департамент ФК «Минай».

Як сказано у повідомленні, причиною такого рішення стали останні результати команди. У 5 поєдинках «Минай» набрав лише 4 очки, програли також у обох домашніх матчах. Через це команда опустилася з лідерських позицій у групі «А» до 4 місця з відставанням від першого місця, яке дає пряму путівку до Першої ліги, до 5 очок.

Ігор Харьковщенко очолив ФК «Минай» в січні 2018-го року. За його керівництва команда виграла Зимову першість Закарпаття, Кубок Закарпаття, виграла підгрупу в чемпіонаті України серед аматорів, що дало змогу дійти до чвертьфіналу турніру.

 Саме на чолі з І. Харьковщенком закарпатський клуб дебютував на професійному рівні. В 2018-му році «Минай» завдяки його роботі завершив першу половину Другої ліги на першому місці. Загалом, в цьому турнірі під керівництвом цього тренера команда здобула 10 перемог та 4 нічиї, ще 8 матчів програла. Також дійшли до 1/8 Кубку України, де клуб вибило київське «Динамо».

Як наголосили у ФК «Минай», Ігор Харьковщенко на цій посаді запам’ятався як прихильник атакуючої схеми гри – з великим контролем м’яча, швидкими флангами та виходом з оборони в атаку через короткий пас. У свій футбол команда грала навіть з клубами рівня київського «Динамо».

Колектив ФК «Минай» подякував Ігорю Харьковщенку за роботу в клубі та бажає успіхів у подальшій тренерській кар’єрі.

Хто буде готувати команду до поєдинку 5 травня на стадіоні «Минай» із «Калушем», клуб повідомить згодом.

Додамо, що за ФК «Минай» зараз виступає півзахисник Михайло Кополовець – екс-футболіст львівських «Карпат» та ужгородської «Говерли».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: