09.03.2019, 16:16

Казус Кривоноса

"Заступник командувача Сил спецоперацій Збройних сил України, популярний полковник Сергій Кривонос несподівано для всіх оголосив, що знімає свою кандидатуру кандидата в президенти на користь чинного президента - олігарха Порошенка, бо він ... хороший Головнокомандувач. Це сенсація і символічна подія".

Про це у ФБ пише політолог Віктор Небоженко: "Що сталося з Кривоносом? Ще вчора, повернувшись з Вашингтона, бойовий офіцер, привабливий кандидат в президенти полковник Кривонос був сповнений сил і наснаги до боротьби у виборчій кампанії за свій вибір - за створення сильної української армії.

А сьогодні після важкої зустрічі з таємничою секретаркою президента Порошенка він швидко знітився і вирішив вийти з президентської гонки. Як могутня секретарка Порошенко так швидко і жорстко «обламала» політичні плани популярного і бойового полковника Кривоноса?

Все дуже просто. Тому що в країні розгорається страшний скандал із корупцією і мародерством у ВПК за участі оточення президента-олігарха Порошенка (справа Гладковського або Свинарчука). Ось чому Банковій терміново знадобилася хоча б формальна підтримка армії в особі «справжнього полковника».

Порошенко не вагаючись кидає в багаття цього скандалу кар'єру і репутацію шановного бойового полковника Кривоноса. І той не чинить опір.

Іншими словами, якщо браві, бойові полковники на очах всього суспільства так швидко змінюють свої цілі, плани і переконання, то їм нема чого робити в політиці. Або вони приречені бути інструментом захисту руках найбільш цинічних і хитрих політиків, як це сталося з полковником".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: