25.08.2019, 10:18

«Карпати» у Львові готуються до матчу із «Зорею»

У неділю, 25 серпня, львівські «Карпати» прийматимуть на «Україні» луганську «Зорю». Розпочнеться протистояння о 17:00, повідомив інформаційний центр ФК «Карпати».

Востаннє «леви» перемагали луганців ще у 2013-му році. Протягом 12-ти попередніх поєдинків «Карпати» не можуть здобути три очки у двобоях із «Зорею».

Після виїзної перемоги у неділю над «Олімпіком» команда Олександра Чижевського очікує наприїзд луганської «Зорі». Свою першу перемогу в новому сезоні «Карпати» здобули переконливо – 3:1. Разом з тим, на донеччан суттєво вплинув пенальті та вилучення в середині першого тайму. Однак «зелено-білі» протягом всієї гри намагалися атакувати, не притискатися до власних воріт і заслужено тріумфували. Дубль у цьому поєдинку оформив Олексій Гуцуляк, ще один влучний удар в активі Франціско Ді Франко. 

У четвер луганці провели перший поєдинок раунду плей-оф у Лізі Європи. В Барселоні у протистоянні з «Еспаньолом» команда Віктора Скрипника класно провела перший тайм і на перерву пішла з перевагою в рахунку завдяки голу Владислава Кочергіна. Втім у другому таймі господарі забили тричі у ворота Микити Шевченка.

До протистояння у Львові луганська команда підходить у статусі другої команди УПЛ. Луганці мають таку ж кількість очок, як і «Десна» та «Колос». Крім того, «Зоря» на старті чимало забиває. 6 гольових ударів роблять команду Віктора Скрипника однією з найбільш результативних команд Favbet Ліги. В минулому турі луганці програли вперше у сезоні. Вдома «Зоря» не впоралася з «Олександрією» (1:2). Варто зауважити, що дві перемоги у Прем’єр-лізі луганська команда здобула на виїзді. У Запоріжжі – лише нічия і поразка. 

Також нагадаємо, що перед початком зустрічі відбудеться вшанування ветеранів «Карпат», які у 1969-му здобули Кубок СРСР. На стадіоні «Україна» кожен охочий матиме нагоду сфотографуватися з трофеєм у компанії з його легендарними володарями. Кубок буде розташовано трохи вище Арки Слави (вхід на стадіон з боку вулиці Стуса). Крім цього, вболівальники зможуть поринути в атмосферу легендарного фіналу, заспівавши усім стадіоном на початку матчу «Черемшину», що, за словами карпатівських ветеранів, додала їм сил на «Лужниках».

«Карпати» (Львів) – «Зоря» (Луганськ)

Favbet Ліга2019/2020. Матч 5-го туру

25 серпня. Початок – 17:00. Львів. Стадіон «Україна»

Арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ, Одеська обл.).

Асистенти арбітра: Віктор Матяш (Донецьк), Ігор Альохін (Хмельницький).

Четвертий арбітр – Ярослав Козик (Мукачево, Закарпатська обл.).

Делегат УАФ – Олег Спічек (Київ). 

Спостерігач арбітражу – Геннадій Коваленко (Київ).

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: