18.05.2020, 21:56

Карантин і транспорт: львів'яни стоять у довгих чергах

"Львів посідає першість по поширенню covid-19, в той самий час мешканці мусять «штурмувати» автобуси або чекати годинами, а на території АТП-1 простоює більше 120 автобусів великої вмістимості!".

Про це у ФБ пише громадський активіст Святослав Товстига.

Святослав Товстига: "Шановні депутати, прошу вас звернутись до наших транспортних гуру із вимогою, щоб вони не займались фарсом, а випустили автобуси великої вмістимості, які є на балансі АТП-1, бо станом на сьогодні на території АТП-1 простоюють автобуси марок МАЗ і Електрон в кількості близькій до 100 одиниць, які є в лізингові угоді (тобто за простій яких ще й ми платимо гроші), також є до 20 автобусів марки ЛАЗ, які є на ходу і пройшли середній ремонт. В сумі ми можемо ще перевезти одночасно до 3600 пасажирів.

Сьогодні в порівняні із 12 травня виїхало більше на 26 автобусів великої вмістимості (+ 780 додатковий пасажиромісць) і 16 автобусів середньої вмістимості (+ 336 додаткових пасажиромісць), що в сумі еквілентно 1160 місць.

Як показала практика цього замало в рази, тому прошу вас звернутись до керівництва міста, щоб випустили 120 автобусів великої вмістимості, які стоять на території комунального АТП-1!".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: