• Головна
  • Новини
  • Кандидат в мери Львова Назарій Брезіцький почав демонтаж свого самобуду на вул. Тарнавського

09.10.2020, 14:45

Кандидат в мери Львова Назарій Брезіцький почав демонтаж свого самобуду на вул. Тарнавського

У четвер, 8 жовтня, на розі вулиць Льва Толстого та Тарнавського почали демонтаж самобуду, який звів кандидат у мери Львова Назарій Брезіцький. З фасаду будівлі уже зняли пінопласт, а найближчими днями її мають повністю демонтувати.

Про це Zaxid.net розповів заступник мера Львова Андрій Москаленко.

«Сьогодні дійсно почалось зняття пінопласту з цієї незаконної будівлі. Це відбулось за ініціативи людей, які це збудували. Дуже добре, що вони почули наші вимоги, що це треба демонтовувати, але це лише перший крок. Другий крок – це демонтаж цегляної споруди та даху», – сказав Андрій Москаленко.

Офіційно співвласницею будинку на вул. Тарнавського, 71, поруч із яким звели самобуд, є дружина кандидата у мери Львова Назарія Брезіцького. За словами Москаленка, 9 жовтня вони мали б повністю її демонтувати. Якщо вони цього не зроблять, то будівлю демонтують комунальні служби.

Нагадаємо, що самобуд на розі вулиць Льва Толстого та Тарнавського почали зводити на початку серпня. Назарій Брезіцький з дружиною незаконно звели цегляну альтанку, до якої провели світло та воду, на землі загального користування. Мерія неодноразово зверталась спершу про зупинення будівельних робіт, а згодом і про демонтаж будівлі.

Андрій Москаленко також розповів, що наступного тижня адміністративна комісія міськради розгляне питання щодо накладення на власників масимального штрафу, що передбачений законом для фізичних осіб, – 1,7 тис. грн.

36-річний Назарій Брезіцький є засновником громадської організації «Ідея Міста» та благодійного фонду «Справа Скарбека». Торік Назарій Брезіцький потрапив у скандал, побивши до втрати свідомості колишнього консула України в Мюнхені Володимира Цвіля. Зараз він бере участь у виборах мера Львова.

Нагадаємо, що родина Назарія Брезіцького фігурує також у ще одному скандальному будівництві – фірма матері Брезіцького зводить самобуд біля ринку «Добробут» у центрі Львова. 8 жовтня поліція порушила справу через незаконне оформлення права власності на неіснуючу будівлю біля ринку «Добробут».

Фото - zaxid.net

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: