• Головна
  • Новини
  • Італія заборонила ручну поклажу в літаках через коронавірус

28.06.2020, 19:14

Італія заборонила ручну поклажу в літаках через коронавірус

Маленькі сумки і предмети, які можна покласти під сидіння перед собою, як і раніше, дозволені.

Італійська влада оголосила, що ручна поклажа заборонена на всіх національних і міжнародних рейсах, повідомляє  Кореспондент з посиланням на The Local.

Національне управління цивільної авіації заявило, що воно забороняє використання полиць у салоні літака для будь-якого типу багажу. Маленькі сумки і предмети, які можна покласти під сидіння перед собою, як і раніше, дозволені.

Цей захід спрямований на запобігання блокування проходів і скупчення людей під час посадки або висадки пасажирів, оскільки уряд прагне обмежити ризики поширення Covid-19.

Всі пасажири, навіть на далекомагістральних рейсах, повинні будуть залишати ручну поклажу в багажному відділенні літака. Пасажирам не потрібно буде платити додаткову плату, щоб здати свої валізи в багаж.

Тим часом, правила соціального дистанціювання на літаках були скасовані, і пасажирам більше не потрібно сидіти окремо. Існують різні інші обмеження на рейси, у тому числі вимога до пасажирів носити маску і заповнювати форму.

Нагадаємо, що туристи зможуть відпочити в італійському регіоні Молізе, розташованому в двох годинах їзди від Риму, абсолютно безкоштовно. Відпочивальникам пропонується тижневе проживання в порожніх будинках і віллах кількома спальнями. Місцева влада Молізе запустила акцію Regalati il ​​Molise. В рамках ініціативи туристам пропонується 40 безкоштовних путівок, за якими можна буде відпочити з 4 липня по 3 жовтня. Щоб потрапити до числа щасливчиків, слід заповнити спеціальну заявку італійською мовою і обов'язково вказати, чому ви хочете провести відпустку в Молізе.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: