• Головна
  • Новини
  • Іноземець грабував мешканців Львівщини, продаючи їм фальшиві золоті обручки

24.05.2021, 12:18

Іноземець грабував мешканців Львівщини, продаючи їм фальшиві золоті обручки

Оперативники карного розшуку викрили іноземця, причетного до пограбувань мешканців Львівщини. За рішенням суду, 58-річний громадянин сусідньої країни перебуває під вартою, слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

Про це повідомили в Поліції Львівської області. 

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, спочатку 58-річний іноземець разом зі своїм спільником намагались видурювати у своїх жертв гроші, натомість пропонуючи їм взамін нібито золоті перстні, які насправді були не з золота. Коли ж громадяни розуміли, що їх намагаються обдурити, зловмисники просто виривали у них з рук гроші та втікали на автомобілі «Мерседес». Загалом іноземці причетні до трьох таких випадків.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці розшукали автомобіль «Мерседес», яким користувались іноземець зі спільником, на території Івано-Франківської області.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. За рішенням суду він перебуває під вартою.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: