• Головна
  • Новини
  • Ілля Павлюк був одним з керівників центрального штабу Зеленського на виборах, - нардеп Дануца

25.06.2020, 18:04

Ілля Павлюк був одним з керівників центрального штабу Зеленського на виборах, - нардеп Дануца

Народний депутат від фракції "Слуга народу" і голова Кіровоградської обласної організації партії Олександр Дануца підтвердив, що на президентських і парламентських виборах працював разом з бізнесменом Іллею Павлюком.

Про це він повідомив в інтерв'ю LB.ua, пише PRportal.

Нардеп Дануца: "Ілля Павлюк був одним з керівників центрального штабу Зеленського на виборах"
Народний депутат від фракції "Слуга народу" і голова Кіровоградської обласної організації партії Олександр Дануца підтвердив, що на президентських і парламентських виборах працював разом з бізнесменом Іллею Павлюком. Про це він повідомив в інтерв'ю LB.ua.

"Він (Ред .: Ілля Павлюк) був одним з керівників центрального штабу. І хочу сказати, дуже ефективним. Це людина, яка дуже ефективно робив той шматок роботи, який йому був довірений ... Він курирував, в тому числі регіональні штаби. Я, наприклад, безпосередньо працював з ним і з Трофімовим. дуже щільно. і у них були різні цілі і завдання, був чіткий розподіл обов'язків. На мій погляд, обидва дуже добре впоралися ", - заявив він.

На уточнююче питання про роль екс-глави ОП Андрія Богдана в тому, що Павлюк не отримав після виборів якийсь посади в провладній команді, він зазначив:

"Трофимова зробили одним з керівників Офісу президента. Це людина, яка близька до президента. Це людина, яка, можливо, в порівнянні з Іллею, не має якогось політичного бекграунду ... У Іллі є історія, пов'язана з участю в політиці. тому, можливо, цим керувалися. у Трофимова цієї історії немає. Тут мені складно відповісти, президент приймав рішення. Хоча президент завжди радиться, спілкується, в тому числі з народними депутатами. Спілкування, до речі, дуже цікаве, і таке собі, незвичайне ", - зазначив він.

Дануца також додав, що вважає поділ фракції "Слуга народу" в парламенті умовним.

"Я б не ділив нас на групи (Прим .: фракцію" Слуга народу "у Верховній Раді). Я був членом групи і фракції президента, і залишаюся членом групи і фракції президента ... Поділ на групи - досить умовне. Зрозуміло, що ми можемо ділити, наприклад, на людей Коломойського. Є люди, які формально були в 95-кварталі ... Є у Іллі Павлюка племінник - Максим Павлюк. Напевно, його можна назвати членом групи Іллі Павлюка і т.д. ", - сказав він.

Нагадаємо, що в квітні 2019 журналісти Bihus.info опублікували розслідування, в якому назвали Іллю Павлюка головою однієї з неформальних груп впливу у виборчому штабі під назвою "Регіони".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: