• Головна
  • Новини
  • Грози, вдень град: прогноз погоди у Львові та на Львівщині на 2 липня

01.07.2024, 20:45

Грози, вдень град: прогноз погоди у Львові та на Львівщині на 2 липня

У вівторок, 2 липня, у Львові й області прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Вночі та вранці значний дощ, вдень короткочасний дощ. Грози, вдень град.

Про це повідомив Львівський гідрометцентр.

Погода у Львові 

У Львові 2 липня хмарно з проясненнями. Короткочасні дощі, вночі та вранці місцями значні; грози, подекуди  град. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 12 – 17°, вдень 18 – 23° тепла.

Погода у Львівській області

За інформацією синоптиків, 2 липня на Львівщині хмарно з проясненнями. Вночі та вранці значний дощ, вдень короткочасний дощ. Грози, вдень град. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 14 – 16°, вдень 20 – 22° тепла. 

Погіршення видимостів тумані 500 – 1000 м, в дощі.

Прогноз метеорологів для Самбора

Увесь день у Самборі протягом усього дня погода буде похмурою. З ранку буде йти сильний дощ, який припиниться тільки ввечері.Температура повітря становитиме від 17 до 20 градусів тепла.

Прогноз синоптиків у Золочеві

Протягом дня у Золочеві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці очікується дрібний дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. Температура повітря становитиме 12-22 °C.

Прогноз погоди у Стрию і Дрогобичі

З самого ранку у Стрию протягом усього дня погода буде похмурою. Протягом усього дня очікується сильний дощ, який ввечері послабшає. Температур повітря -  від +17 до +19 градусів.

У Дрогобичі також з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується сильний дощ, який йтиме до кінця дня, поступово втрачаючи силу. Температура повітря - 17-20 °C.

Прогноз погоди у Червонограді та Бродах

У Червонограді весь день теж буде хмарним. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря становитиме від 18 до 22 тепла. У Бродах сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Уночі очікується дрібний дощ. Вранці - без опадів. У середині дня дрібний дощ розпочнеться знову і йтиме до самого вечора. Температура повітря становитиме 18 - 24 °C.

Прогноз синоптиків для Яворова

У Яворові в цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора буде зберігатися похмура погода. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря становитиме від 17 до 22 тепла.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: