23.04.2021, 09:10

Гори сміття виявили у Золочівському районі

Департаментом розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА разом із спеціалістами Державної екологічної інспекції у Львівській області продовжується робота з перевірки дотримання правил благоустрою та природоохоронного законодавства на території Львівщини.

Про це повідомила пресслужба ОДА.

«21 квітня 2021 року в ході проведення перевірки території, яка є в адміністративному підпорядкуванні Золочівського району, встановлено факти засмічення земельних ділянок побутовими та іншими відходами різного морфологічного складу. Відтак, за її результатами вжито відповідних заходів держекоконтролю та надано доручення керівникам органів місцевого самоврядування із вимогою у тижневий термін ліквідувати виявлені недоліки», – розповіла керівник департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Олена Олещук.

Зазначені рейди та перевірки працівниками департаменту із залученням представників Державної екологічної інспекції у Львівській області будуть проводитися регулярно. Відтак, у департаменті ЖКГ наголошують на необхідності неухильного дотримання правил благоустрою та природоохоронного законодавства, оскільки їх порушення не лише шкодить здоров’ю і довкіллю, а й карається законом.

Нагадаємо, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від 340 грн до 1360 грн і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності – у розмірі від 850 грн до 1700 грн (стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: