• Головна
  • Новини
  • Голова Харківської ОДА подала декларацію на посаду в РНБО

09.10.2019, 12:55

Голова Харківської ОДА подала декларацію на посаду в РНБО

Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична подала електронну декларацію, у якій зазначається, що вона претендує на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Відповідна декларація опублікована в Єдиному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Світлична задекларувала дві квартири у Харкові та автомобіль Peugeot 2014 року випуску. За 2018 рік вона отримала понад 214 тис. грн зарплати, а також отримала подарунок на 261,5 тис. грн.

Як повідомляв Укрінформ, Світлична стала тимчасовим виконувачем обов'язків голови Харківської ОДА 29 серпня 2016 року, а очолила область з 15 жовтня того ж року - на цю посаду її призначив тодішній президент Петро Порошенко.

З листопада 2014 року Світлична працювала заступником голови Харківської обласної державної адміністрації; до цього вона очолювала Департамент ОДА з підвищення конкурентоспроможності регіону. Із 2012 по 2014 роки була заступником директора ТОВ "Дорніт".

Напередодні народний депутат від "Слуги народу" Олексій Кучер, голова підкомітету з питань організації діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги, подав декларацію на посаду голови Харківської ОДА.

Раніше Президент Володимир Зеленський призначив секретарем РНБО Олексія Данілова, який до цього був заступником секретаря.

Перед цим президент вільнив з посади секретаря РНБО Олександра Данилюка, який сам подав заяву про відставку.

Пізніше Данилюк заявив, що пішов у відставку через можливе скасування націоналізації ПриватБанку.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: