• Головна
  • Новини
  • Голова ОДА у рейтингу посів перше місце. Це дуже небезпечно

Іван Стецькович

політик, людина з почуттям гумору

Ексголова Яворівської РДА, ексдепутат Львівської обласної ради, ексдиректор школи, ексучитель історії і права. Одружений - вже без екс.


18.06.2020, 11:37

Голова ОДА у рейтингу посів перше місце. Це дуже небезпечно

Дуже тривожна новина для голови ОДА. Саме зважаючи на рейтинги в столичному виданні (чомусь на російській мові), де він виборов 1 місце за 20 критеріями серед 23 керівників областей.

Ще з часів Кучми ніхто з гарантів в кадровій роботі не керувався показниками з соціально-економічного розвитку того чи іншого регіону. Часто-густо керівникам ОДА дозволялось не тільки суміщати посади голови ОДА і голови обласної ради, що було і є грубим порушенням закону, але закривались очі і на інші "подвиги"...Але як тільки на вулиці Львова виходили студенти чи інші соціальні групи громадян з антипрезидентськими лозунгами, як їм згадували все і казали "дякую".

Ну і само собою зрозуміло, що керівник ОДА змушений був бути беззастережно відданий гаранту і ніколи не мав права засумніватися в його "святості", а також очолювати в регіоні президентську партію і "забезпечувати" результат на виборах.

Із власного досвіду можу стверджувати, що такі ж правила були перенесені і на районний рівень. Після Революції Гідності, за поданням районної ради, мене було призначено головою Яворівської РДА. Район перебував на 9 місці серед 20 районів області. Протягом шести місяців, за показниками соціально-економічного розвитку, виконанням бюджету, програм, ми вийшли на 1 місце в області. І що це нам дало? Без пояснення причин, з порушенням законодавства, мене було звільнено з посади. Гарант, напевно, засумнівався в моїй особистій вірності, тим більше, що я не перебував в президентській партії. Тому рейтинги - річ відносна. А ось очолити обласну партійну організацію - крок абсолютно виправданий і з перспективою дотягнути хоча б до виборів...

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: