• Головна
  • Новини
  • Гогілашвілі - абсолютне уособлення кадрових підходів президента Зеленського

12.12.2021, 19:34

Гогілашвілі - абсолютне уособлення кадрових підходів президента Зеленського

Найвеличніший лідер сучасності (насправді ні) вирішив, що заступник міністра МВС Гогілашвілі має бути звільненим. Так і написав - звернувся до Кабміну і міністра, щоб ті розглянули питання про звільнення. Тому, скоріше за все, таки звільнять. І для нас всіх це ще один приклад, як не треба мовчати. Лише резонанс впливає на прийняття рішень. Хоч і не завжди, на жаль.

Про це у ФБ пише журналістка Зоя Казанжи. 

"Тут інше цікаво. За цю добу оприлюднена купа фактів щодо злочинної діяльності «заступника». З іменами, фактами, обставинами. Що з цим робити? Замнуть? Потішать нас тим, що його звільнили? А «діяльність» так званих реабілітаційних центрів, де з людьми, як виявилось, робили, що заманеться? А супротив легалізації медичного канабісу? А кришування наркоточок? А протидія заходам з замісної терапії для наркозалежних? А співробітництво з сумнівними сектами?

До речі. Суспільне робило розслідування про Гогілашвілі. Називається «Бити. Молитися. Тримати». Там якраз про реабілітаційні центри. Ось посилання.

Зеленський любить розповідати, що «державний канал нічого не робить». Тому воліє фінансувати державним коштомтелеканал «Дом» з сумнівними програмами Пальчевського. А держаний якраз робить. Президент не помічає.

Цей «красень», користуючись особистою дружбою з Зеленським, почувався як кум королю. Його дружина, нагадаю, більше 10 років є помічницею Зеленського. Спочатку в кварталі, а зараз на Банковій. Надійні джерела свідчать, що її робоче місце знаходиться в кабінеті у президента України. А це означає, що вона присутня при всіх перемовинах - офф-лайн чи он-лайн. Також розповідають, що вона - одна із трьох людей, які регулюють доступ до тіла.

Гарно влаштувалась сімейка. Звісно, Марія Левченко так і залишиться біля президента України.

А от що буде далі з Гогілашвілі? Де випливе знову цей павлін? Ви ж теж не вірите, що він піде працювати на виробництво, правда? Він, який толком ніде і ніколи не працював.

Варто відслідковувати, куди дінуть цього бойового півня. І як надовго він залишатиметься в тіні.

Також важливо знати: ЯК ТАКІ ПОТРАПЛЯЮТЬ НА ВИСОКІ ДЕРЖАВНІ ПОСАДИ?

Немає даних про його вищу освіту. Він закінчив приватний вуз у Львові вже перебуваючи на посаді заступника міністра. Я дуже сумніваюсь, що він там справді вчився. Бидло не вчиться, воно стає в чергу за дипломом.

А як він пройшов спецперевірку? Як йому видали допуск до державної таємниці?

Інтернет ретельно зачищено від деталей про Гогілашвілі до його появи в Україні. Це вже зараз почали з’ясовувати і копати. От і випливають і російське громадянство, і сумнівна діяльність, і згадки про невипадковість інтересу до наркотичних речовин, і неоднозначна діяльність в Ростові.

І так, не пишіть, що «до нас потрапляють дивні люди із Грузії». Бо окрім етнічного походження, він не має нічого спільного із Грузією. Ріс і формувався виключно в Ростові.

Про Зеленського. Це на випадок «розумах», які обов‘язково напишуть: а от ваш Порошенко!

Так от, ви ж обирали це непорозуміння, керуючись фразою «щоб було не так, як при «баригах». Ну і що, воно вам допомогло?

Квартальні і просто дурники на найвищих державних посадах, невігласи і профани, сусіди і друзі дитинства, сестри і брати сусідів з Кривого Рогу, подружки дружини - все це тепер керує країною, де стало жити «краще, веселіше і, звісно ж, спокійніше».

Гогілашвілі - один із. Просто піймався.

Але він - абсолютне уособлення кадрових підходів президента Зеленського в країні, яка 8-й рік втрачає своїх людей на війні. Кращих людей. Втрачає, щоб бидлокадри процвітали, багатіли і плювали зі своїх мерсів на громадян України".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: