• Головна
  • Новини
  • Глупість – дар Божий, але зловживати ним слугам народу не треба

28.01.2020, 19:10

Глупість – дар Божий, але зловживати ним слугам народу не треба

Оскільки «умом Росію не понять» (Ф.Тютчев), то кілька місяців тому я пропонував на переговори з Російською Федерацією відправити 95 квартал. Вони зробили все з точністю до навпаки. Чогось подалися всім кварталом в Давос на Міжнародний інвестиційний форум і пообіцяли кожному майбутньому інвестору чи то «няньку», чи то «смотрящего». 

Про це у ФБ пише політик Іван Стецькович.

Іван Стецькович: "Я вже не питаю, хто фінансував їхню поїздку, бо цього не знає навіть голова Верховної Ради, хоча 37 млн (за останнім електронним переписом) громадян України каже, що за тим стоїть олігарх Пінчук.

Цікаво знати інше – хто буде платити зарплату отим «няням»? Сам інвестор чи знову наші платники податків? Бо якщо ми, то постає питання – навіщо нам така сила силенна правоохоронних органів, починаючи від прокуратури, СБУ, НАБУ, САП, ДБР, НАЗК, МВС, податківців з митниками і закінчуючи різноманітними судами?

І невже одній «няні» буде до силу захистити інвестора від вище перелічених. Думаю, що ні.

А інвестору достатньо послухати пару хвилин відомих записів закритого засідання економічного блоку уряду на чолі з «видатним» економістом Гончаруком, щоб раз і назавжди відмовитись вкладати в нашу хирляву економіку хоча би цент.

Та й найбільші стратегічні державні підприємства та їхні спостережні ради в нас давно очолюють іноземці із захмарними зарплатами. Чого варта лиш Укрзалізниця, яку очолював рок-музикант з Польщі…Нас світ має за лохів і вже не дивується, що ми обираємо коміків, співаків, спортсменів.

Глупість – дар Божий, але зловживати ним слугам народу не треба. Біблійне".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: