• Головна
  • Новини
  • Генерал-полковник Білас закликає колег викрити злочини голови Нацполіції Львівщини

11.01.2020, 11:11

Генерал-полковник Білас закликає колег викрити злочини голови Нацполіції Львівщини

Доктор юридичних та історичних наук, професор КНУ ім.Т.Шевченка, генерал-полковник у відставці Іван Білас закликав правоохоронців розповісти про злочини голови Нацполіції Львівщини, ексберкутівця Василя Віконського

Відповідне звернення Білас опублікував на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Дорогі друзі, побратими, у ці дні світлих православних свят звертаюсь до Вас з проханням проявити свою людську гідність та громадянську позицію, коли довкола нас та над нами щоденно нехтують нашою честю, гідністю та справедливістю, професіоналізмом, який підміняють дилетантизмом та нахабністю. Адже підтвердженням цього є щоденні знущання над Вами нинішнього ставленика на Головне управління Національної поліції у Львівській області, який вимагає від вас щомісячні побори – данину за перебування на посаді… Як же тут відповідність слів Присяги, яку ми складали на вірність служіння Українському народу, а не його бузувірам!?

Дуже прошу Вас, дорогі друзі, побратими і колеги, висловити свою позицію справжніх захисників Українського народу, справедливості та гідності, шляхом відвертого та чесного визначення на сторінках соціальної мережі. Якщо ми не будемо разом, кожного з нас можуть знищити поодинці.

У додатку розміщую фото, на якому нас зафіксували з цією особою, коли я мав честь вітати першокурсників Львівського університету внутрішніх справ України з прийняттям Присяги на вірність служіння Українському народу у жовтні минулого року.

Честь маємо, панове офіцери!” – написав Білас.

Нагадаємо, напередодні Личаківський районний суд Львова зобов’язав Львівське територіальне управління ДБР невідкладно розпочати досудове розслідування по факту вчинення кримінального правопорушення керівником слідчого управління ГУ Нацполіції Львівщини Наталією Харченко. Посадовця підозрюють у перевищенні влади або службових обов’язків, що спричинило істотну шкоду державним інтересам. Відповідна заява надійшла до ДБР на початку грудня.

З цього приводу прокурор Львівської області Ірина Діденко ініціювала позапланову перевірку обласної поліції.

Як відомо, заступником голови ГУНП Львівщини Наталія Харченко стала у жовтні 2019 року – після того, як головою ГУНП став колишній беркутівець Василь Віконський. До цього Харченко обіймала аналогічну посаду у Хмельницькому управлінні, яке до призначення у Львівську область очолював також Віконський.

Досі повідомлялося, що Василя Віконського та Наталію Харченко підозрюють у «кришуванні» криміналу в області. Йдеться про сприяння діяльності відомих кримінальних авторитетів, квартирні крадіжки, дрібне шахрайство та тиск на місцевих підприємців.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: