• Головна
  • Новини
  • Гендиректор «Шахтаря»: Кілька днів мине, і Тайсон трохи охолоне

07.09.2019, 16:16

Гендиректор «Шахтаря»: Кілька днів мине, і Тайсон трохи охолоне

Гендиректор «Шахтаря» впевнений, що Тайсон з часом заспокоїться і далі гратиме за «гірників».

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін пояснив, чому клуб не продав у літнє трансферне вікно півзахисника та капітана команди Тайсона. Про це він розповів телеканалу «Футбол 1».

«Пропозиції були, але вони нас не влаштували. Може, для якогось іншого клубу ці пропозиції хороші, але для нас вони незадовільні.

Нещодавно я давав інтерв'ю, де казав, що якби Тайсон був на кілька років молодше, він з його якостями коштував би 150 мільйонів, розумієте. Днями побачив аналіз, в якому Тайсон увійшов в десятку кращих гравців Ліги чемпіонів за швидкісними якостями. Упевнений, що «Рома» і «Мілан» знають рівень Тайсона, і що у них є кошти, щоб заплатити суму, яку ми хочемо.

Будь-який футболіст, коли звертаються такі клуби, не витримав би - не має значення, яка ціна, 5 мільйонів, 30, 150. Природно, у будь-якого футболіста є бажання пограти там. Але потрібно враховувати і бажання клубу. Якщо Тайсон незадоволений, його можна зрозуміти, ніхто його не критикує. Кілька днів пройде, він трохи охолоне, все буде нормально», - розповів Палкін.

Сьогодні повідомлялося, що «Мілан» може повернутися до варіанту трансферу Тайсона в зимове трансферне вікно. В останній же день літнього трансферного вікна «Шахтар» пропозицію «Мілана» відхилив.

У нинішньому сезоні капітан «Шахтаря» зіграв в 5 матчах команди в усіх турнірах. В його активі 2 голи і 4 результативні передачі.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: