• Головна
  • Новини
  • Формула Штайнмаєра, продаж землі та стратегічної власності – це сценарій колонізації України

18.10.2019, 09:40

Формула Штайнмаєра, продаж землі та стратегічної власності – це сценарій колонізації України

Застосування формули Штайнмаєра, продаж сільськогосподарської землі та стратегічної державної власності – це зовнішній сценарій, який несе небезпеку втрати нашої державності. І президент має зупинити цей план. Про це Юлія Тимошенко сказала під час прямого ефіру на телеканалі 1+1.

«Стратегія колонізації України має бути зупинена, у нас має бути інша стратегія захисту національних інтересів, побудови системи, за якої всі ресурси будуть спрямовані на процвітання українців», – наголосила лідер «Батьківщини», - повідомила прес-служба партії.

За її словами, наразі існує декілька законів влади, які унеможливлюють розвиток країни.

Зокрема, повідомила вона, скасовано перелік об’єктів стратегічної власності, які були заборонені до приватизації. Таким чином зараз з молотка пускатимуть 124 підприємства Укроборонпрому, які створюють нашу обороноздатність, Укрпошту, Енергоатом, порти, підприємства науки, газопроводи тощо.

До того ж, вже завтра представники влади планують через профільний комітет провести продаж землі, зокрема іноземцям і без обмежень.

«Наші аграрії не зможуть конкурувати щодо купівлі землі на аукціонах з транснаціональними корпораціями. Ми сьогодні продаємо землю, яка може створити для країни надекономічну потужність на європейському континенті, ми можемо переробити сировину і зробити мільйони робочих місць», – сказала політик.

Ще одна неприйнятна ініціатива влади – передача в управління іноземним кампаніям нашої ГТС, яка приносить в бюджет України 3 млрд дол. на рік.

Юлія Тимошенко в прямому ефірі звернулась до президента з вимогою негайно відкликати законопроєкт про продаж землі, накласти вето на закон про розпродаж стратегічної власності та не дати втратити ГТС.

Фото - Юлія Тимошенко взяла участь в засіданні аграрного комітету, 16.10.2019

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: