• Головна
  • Новини
  • Чого слід уникнути Зеленському, щоб не стати Порошенком-2

05.07.2019, 17:38

Чого слід уникнути Зеленському, щоб не стати Порошенком-2

Юлія Тимошенко сподівається на те, що Володимир Зеленський не повторюватиме політики Порошенка, яка призвела до занепаду України та бідності наших громадян. І вона готова допомогти новому президенту, поки він не набрав достатньо досвіду.

Про це заявила лідер «Батьківщини» під час ефіру на телеканалі NewsOne, - повідомила прес-служба ВО "Батьківщина". 

«Я мрію про те, щоб Зеленський робив інші правильні для країни речі. Саме тому йому потрібне єднання з тими людьми, які не сприймають і не сприймали економічну та соціальну політику Порошенка», – переконана вона.

Голова партії не хотіла б, щоб новий президент перетворювався в старого: щоб він не залишав таку стратегію розвитку економіки України, яка в нас була 5 років, щоб не ставився до людей так, як Порошенко, «коли він говорив солодкі речі і водночас знищував людей своєю недопустимою політикою (низькими пенсіями та зарплатами, високими тарифами тощо).

«Не хочу, щоб навколо президента зібралося корупційне зборище, як навколо Порошенка, і щоб він на кожен фінансовий потік розставляв своїх «братків», які знімали там мільярди грн, а потім все це прикривав патріотичною риторикою», – нагадала вона часи правління Порошенка.

Юлія Тимошенко також хотіла б, щоб президент переїхав з Банкової: «Зараз президента критикують, що він хоче кудись переїхати з Банкової, а я би хотіла, щоб він поїхав з цього палацу, взяв десь простий офіс. Бо це місце – прокляте».

Фото - Дзеркало тижня

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: