• Головна
  • Новини
  • Фільм про батька-тренера Василя Ломаченка став лауреатом Міланського кінофестивалю

04.11.2019, 14:14

Фільм про батька-тренера Василя Ломаченка став лауреатом Міланського кінофестивалю

Документальний фільм про батька-тренера Василя Ломаченка «Папаченко» став лауреатом на міжнародному фестивалі спортивних фільмів в Мілані.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Київради.

"Нагороду під час офіційної церемонії закриття фестивалю отримали режисер фільму Сергій Долбілов та співпродюсер Олесь Маляревич. Стрічка триває 69 хвилин, жанр – documentary biopic", - повідомили у пресслужбі.

За словами співпродюсера стрічки, депутата Київради Олеся Маляревича, світова прем‘єра стрічки «Папаченко» широкому глядачеві відбудеться у найближчі 3-4 місяці.

«Це велике досягнення на цьому етапі, дивлячись на те, що Україна була представлена тільки одним фільмом", - зазначив він.

Анатолій Ломаченко – одна з найвідоміших і водночас загадкових особистостей сучасного елітного професійного боксу. Двічі поспіль - найкращий тренер світу за версією Асоціації журналістів Америки, які пишуть про бокс (BWAA). Батько і постійно присутній тренер дворазового олімпійського чемпіона, а зараз найкращого у світі боксера Василя Ломаченка.

Знімальній групі вдалося відзняти не одну сотню унікальних ексклюзивних кадрів з життя всесвітньовідомого тренера. Знімальна група тісно співпрацює з Ломаченком з того часу, як Василь розпочав свою професійну кар’єру.

У фільмі використовуються матеріали, зняті в Каліфорнії, а також на батьківщині Ломаченка – в Білгород-Дністровському. Глядач має можливість побачити унікальні тренування «батько-син» на Чорноморському узбережжі та в їхньому першому та рідному клубі «Аккерман».

Фото: boxingscene.com

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: