• Головна
  • Новини
  • Фейк, запущений Банковою, — нардеп про введення воєнного стану в Україні

26.11.2021, 17:40

Фейк, запущений Банковою, — нардеп про введення воєнного стану в Україні

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що запровадження воєнного стану в Україні через загрозу російського вторгнення - фейк. Цю заяву прокоментував у програмі "Ранок Чемпіонів" на телеканалі "Україна 24" перший заступник голови комітету з питань соціальної політики, нардеп Михайло Цимбалюк.

Про це пише news.u24.ua.

"На сьогодні немає такої необхідності, немає жодних юридичних та інших підстав для запровадження будь-якого — надзвичайного і тим більше воєнного стану. Такі ситуації ми голосувати не будемо. Я впевнений, що цей фейк був запущений Банковою, щоб подивитися, як відреагує суспільство. Суспільство не готове це сприйняти, тому Банкова увімкнула задню", — сказав він.

Також нардеп розповів, які питання поставив би президенту Володимиру Зеленському на його пресконференції.

"Люди пам'ятають торішнє звернення до парламенту. Чому у нас немає рекордних закачок газу до сховищ? Хто провалив запаси вугілля? Те, що сьогодні йдуть судна і везуть вугілля, це не заслуга влади й не державне вугілля, а приватних структур. Чому не зменшилася плата за комунальні послуги, як рік тому обіцяв президент з бігової доріжки? Чому не підвищується пенсія? Хто провалив вакцинацію? Це головні питання, які ставлять люди. І, нарешті, коли буде мир в Україні, як обіцяв президент Зеленський?" — сказав він.

Раніше перший віцеспікер парламенту Олександр Корнієнко в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявив, що у разі військової агресії з боку Росії, оперативно буде скликана Верховна Рада для введення військового або надзвичайного стану.

"У Верховної Ради може бути тільки один план, якщо є завдання ввести воєнний або надзвичайний стан - провести відповідні голосування ВР повинна впродовж декількох годин", — розповів Корнієнко.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: