15.08.2021, 19:53

ФК «Рух» поділив очки з «Колосом»: 1 до 1

Четвертий тур УПЛ приніс львівському ФК «Рух» перші виїзні очки в сезоні. «Колос», який посеред тижня вилетів з єврокубків, активніше розпочав зустріч. Однак перші небезпечні моменти створили саме підопічні Леоніда Кучука. Спочатку Мисик завдав удару з гострого кута – м’яч пролетів повз дальню дев’ятку. А вже через кілька хвилин Борячук увірвався у вільний простір і пробив здалеку – вище поперечки.

Про це пише пресслужба "Руху".  
 
Після цього ініціатива переходила від однієї команди до іншої, але насправді небезпечних моментів біля воріт колективів не виникало. Все змінилось на 24-ій хвилині, коли Оріховський подав зі штрафного, а Борячук замкнув на ближній стійці - без шансів для Волинця. Своїм голом Андрій перервав суху серію «Колоса», яка налічувала 4 матчі.

За 10 хвилин вступати у гру був змушений Юрій Паньків. Денис Костишин потужно пробив з близької відстані, але воротар «жовто-чорних» обрав правильну позицію та відбив удар суперника.

По перерві малюнок гри не змінився. «Рух» контролював гру, діючи надійно в захисті та час від час вибігаючи у контратаки. А ближче до 60-ї хвилини «Колос» залишився у меншості. Матія Ром побачив перед собою дві жовті картки протягом двох хвилин, які перетворились у червону.

Однак пропущений гол прийшов тоді, коли не чекали. На 65-ій хвилині «Колос» заробив стандарт на межі карного майданчика, Білий вибив м’яч в поле після подачі, але на добиванні був Альваро Нгамба. Після удару камерунця відбулась серія рикошетів, після яких Євгеній Новак відправив м’яч у ворота «жовто-чорних» – 1:1.

Після забитого голу у ковалівців відкрилося друге дихання і суперник пішов вперед. На 74-ій хвилині Паньків вдруге за матч відбив потужний удар опонента. А вже через хвилину Ніка Сітчінава влучив у стійку наших воріт.
«Рухівці» горіли бажанням все ж здобути перемогу у більшості, проте суперник надійно відіграв у обороні та довів матч до нічиєї - 1:1.

Чемпіонат України. VBET Ліга. 4 тур. «Колос» (Ковалівка) – «Рух» (Львів) 1:1 (0:1).

15 серпня 2021 року. Ковалівка, стадіон «Колос». 3151 глядач.

Голи: Новак, 65 - Борячук, 24.

Попередження: Дідик, 81, Кондраков, 87.

Вилучення: Ром, 58 (друга жовта).

«Рух» (Львів): Паньків, Мисик, Білий, Дідик, Гагун, Карасюк, Оріховський (Кухарук, 90+5), Федорчук, Климчук, Бойчук (Кузик, 83), Борячук (Кондраков, 76).

(Використано світлину пресслужби ФК «Колос»).

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: