• Головна
  • Новини
  • ФК "Рух" не зміг втримати перемогу у матчі із луганською «Зорею»

12.09.2021, 10:31

ФК "Рух" не зміг втримати перемогу у матчі із луганською «Зорею»

«Жовто-чорні» розписали бойову нічию з луганською «Зорею». Гол у складі «рухівців» забив Андрій Борячук. 

Про це повідомляє пресслужба ФК "Рух". 

Для «жовто-чорних» матч із «Зорею» був принциповим у контексті боротьби в турнірній таблиці. Перед очним протистоянням команди розділяли лише три очки: «Зоря» – 10, «Рух» – 7. Головний тренер львів’ян Леонід Кучук зіткнувся із кадровим голодом. Вимушено на позиції центрального оборонця вийшов номінальний півзахисник Мартинюк. Дідик – у лазареті, Стаменковіч, хоч і потрапив у заявку, але вийти зі стартових хвилин був ще не готовий. 

Матч розпочався на зустрічних курсах, втім, гості доволі швидко взяли м’яч під свій контроль та у дебюті матчу створили одразу кілька небезпечних моментів. Двічі з-за меж карного майданчика пробивав Кабаєв – повз ворота, а вихід на рандеву Кочергіна з кіпером «Руху» завершився безрезультатно. 

На екваторі першого тайму відповіли «жовто-чорні». Борячук на правому фланзі обігрався у стінку з Притулою, віддав передачу на Федорчука. Валерій метрів з 20-ти пробив в кут, втім постріл хавбека «Руху» парирував Мацапура. А за кілька хвилин знову по воротах львів’ян пристрілювався Кабаєв – Паньків врятував свою команду. 

«Рухівці» таки дочекалися свого гольового шансу. Після довгої передачі від Притули у напрямку Борячука центральний оборонець «Зорі» Вернидуб невдало прийняв м’яч, нападник «жовто-чорних» обікрав захисника гостей, змістився у центр поля та точним ударом у правий кут відкрив рахунок – 1:0. 

Ще до перерви підопічні Віктора Скрипника могли відновити паритет. Після подачі з кутового Гладкий головою пробив по воротах «Руху» – м’яч пролетів поруч зі стійкою. Тож відпочивати команди пішли за мінімальної переваги господарів. 

Одразу по перерві команди почали нарощувати темп матчу. За «жовто-чорних» міг забивати Климчук, але його постріл заблокували оборонці гостей, а у складі «Зорі» з небезпечної позиції у ближній кут пробивав Аллахяр – «рухівців» врятував Паньків. Ще за мить на ударній позиції опинився Борячук, втім, після пострілу Андрія м’яч без проблем забрав до рук Мацапура. 

«Жовто-чорні» все частіше вибігали у перспективні атаки, але бракувало вдалого завершення, аби подвоїти перевагу. Заслужив на овації вболівальників Юрій Климчук, який ще на своїй половині прийняв м’яч, наче на велосипеді, промчався до карного майданчика луганської команди, але пробив повз ворота. 

Все ж на 74-й хвилині «жовто-чорні» пропустили. Вернидуб у центрі поля виграв другий поверх і сильним ударом головою спрямував м’яч на хід Аллахяру у штрафну площу «рухівців». Іранський нападник виграв позиційну боротьбу у оборонців «жовто-чорних» та в один дотик переправив м’яч у сітку – 1:1.  

До завершення гри обидві команди створили ще кілька чудових нагод для взяття воріт, втім, підвела реалізація. У підсумку, бойова нічия 1:1. 

Чемпіонат України. Vbet Ліга. 7 тур. «Рух» (Львів) – «Зоря» (Луганськ) 1:1 (1:0).

11 вересня 2021 року. Львів, стадіон «Арена Львів», 4178 глядачів.

Гол: Борячук, 37 – Аллахяр, 74. 

Попередження: Мартинюк, 38, Федорчук, 39, Паньків, 62, Мисик, 90+2.

«Рух» (Львів): Паньків, Мисик, Мартинюк (К), Білий, Роман (Гагун, 46), Карасюк, Федорчук, Притула (Кухарук, 70 (Сич, 90), Климчук, Бойчук (Кузик, 81), Борячук (Кондраков, 80). 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: