• Головна
  • Новини
  • Ексголова Львівської ОДА побудував готельно-оздоровчий комплекс

07.11.2019, 17:25

Ексголова Львівської ОДА побудував готельно-оздоровчий комплекс

Екс-голова Львівської обласної державної адміністрації (ОДА) Микола Кміть побудував готельно-оздоровчий комплекс "Святий Шарбель" у курортному містечку Моршин (Львівська обл.), обсяг інвестицій у проект перевищив $10 млн.

Про це повідомив «Інтерфакс-Україна».

"Наразі запускаємо першу чергу: майже 40 номерів, spa-центр, невелика лікувальна частина, ресторан a la carte... Другий корпус уже побудовано, підведено комунікації, залишилося тільки внутрішнє і зовнішнє оздоблення. Думаю, на це піде ще рік-півтора", - повідомив Кміть агентству "Інтерфакс-Україна" в кулуарах Міжнародного економічного форуму, що відбувся наприкінці минулого тижня у Львові.

Він уточнив, що філософія комплексу - це "сучасне оздоровлення, спорт, дієта, моршинська вода з йодом". Його загальна площа становить приблизно 10 тис. кв. м (першого корпусу - 4,8 тис. кв. м, другого - понад 5 тис. кв. м). Номерний фонд - 101 номер. Інфраструктура об'єкта охоплює п'ять басейнів.

За словами Кмітя, реалізація проекту обійшлася приблизно в $1 тис./1 кв. м, або майже $5 млн у кожен корпус.

Він також додав, що "Святий Шарбель" є його першим готельно-оздоровчим бізнесом.

"У нас є нерухомість, щось купуємо, продаємо, але це більше операційний бізнес. Готель "Шарбель" - це новий досвід, більше лікувального характеру. Мережеві оператори в лікування не заходять, вони заходять у туризм із точки зору готелів. А у нас - велика диференціація з лікування, сервісу, харчування, з фізкультури. Ми спілкуємося з австрійцями, оскільки хочемо впроваджувати ліцензовані австрійські та німецькі програми", - резюмував Кміть.

Кміть є засновником торгівельної марки мінеральних вод "Моршинська" та екс-президентом холдингу з виробництва і продажу мінеральних вод компанії IDS Group.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: