• Головна
  • Новини
  • Е-квиток у Львові може появиться не раніше як влітку 2021-го

05.11.2019, 17:30

Е-квиток у Львові може появиться не раніше як влітку 2021-го

Сьогодні, 5 листопада, у «Львівавтодорі» відбулося перше засідання відновленої робочої групи із впровадження е-квитка. Це сталося після запиту керівника фракції «Народний контроль» у ЛМР Валерія Веремчука, який наголосив на необхідності вивести процес запуску електронного квитка «з тіні».

Про це повідомив інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

Коротко про результати сьогоднішнього засідання Веремчук написав на своїй сторінці у фейсбук:

  • У завершальному турі тендеру беруть участь дві компанії - естонська Ridango&Datel та чесько-українська Mikroelektronika&Softserve. Обидві мають позитивний досвід у реалізації проектів. Утім є чергова затримка через неточності у документах, які подали претенденти на реалізацію е-квитка у Львові. До кінця наступного тижня ці недоліки компанії обіцяють виправити.
  • За готовими документами експерти Європейського банку реконструкції і розвитку підготують звіт і відправлять у банк для визначення переможця тендеру. Якщо все йтиме по плану, то до Святого Миколая Львів отримає подарунок у вигляді підрядника на впровадження е-квитка. Підписання договору із компанією-переможцем має відбутися до 20 грудня.
  • Термін реалізації усього проекту – 1,5 роки. Тобто в оптимальному варіанті е-квиток у всьому громадському транспорті місті появиться не раніше літа 2021 року.
  • Місто отримає ліцензію на користування і оновлення програмного забезпечення е-квитка, яке підготує компанія-переможець.

Також він повідомив, що наступне засідання заплановане на 22 листопада.

«У ньому предметно обговоримо можливий тариф на проїзд у громадському транспорті при е-квитку. Також хочемо почути, чи дотримується місто плану виконання своїх зобовʼязань: формування штату, виділення приміщення. Що потрібно для того, щоб уникнути чергових зривів графіку: які треба бюджетні, управлінські рішення. Ще хочемо отримати повну інформацію про наявний рухомий склад електротранспорту, автобусів», - написав Валерій Веремчук.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: