08.11.2019, 18:41

Дубневич вийшов із СІЗО – ЗМІ

До цього адвокат нардепа заявляв, що за Дубневича вже внесли заставу розміром у 100 млн грн ще до оголошення рішення Вищого антикорупційного суду

Народний депутат Ярослав Дубневич вийшов з СІЗО. Про це повідомляє Mind з посиланням на Telegram канал UN.

До цього адвокат нардепа Олексій Шевчукй заявляв, що за Дубневича вже внесли заставу розміром у 100 млн грн ще до оголошення рішення Вищого антикорупційного суду.

 «Ярослава Дубневича не мали права вчора затримувати, бо за нього до моменту оголошення рішення суду внесли заставу. Ярослав Дубневич ще вчора виконав рішення суду», – розповів адвокат у коментарі Українській правді.

За словами Шевчука, заставу вносили 6 та 7 листопада кілька осіб. І станом на момент виголошення рішення АП ВАКС – за Дубневича внесли 100 млн грн застави – на 10 млн грн більше, ніж визначила апеляція.

Нагадаємо: після оголошення підозри, 31 жовтня, народний депутат Ярослав Дубневич переписав підконтрольну йому фірму ТОВ «Агропромислове підприємство «Львівське» на свого сина Юрія.

Пізніше повідомлялося, що НАБУ проводить обшуки у екснардепа Богдана Дубневича. Розслідування  детективами НАБУ здійснювалось ще з липня 2018 року.

 Ярославу Дубневичу, на думку генерального прокурора, загрожує 12 років позбавлення волі. Його обвинувачують у відмиванні грошей за допомогою корупційних схем.

31 жовтня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Ярослава Дубневича. За таке рішення проголосували 332 народних депутатів, проти – 0, утримались – 38, не голосували – 22.

7 листопада Апеляційний суд ухвалив взяти під варту депутата Ярослава Дубневича з правом внесення застави у 90 млн грн

Фото - УНІАН

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: