• Головна
  • Новини
  • Дрогобицькій «Універсальній бурильній техніці» не вдається вийти на вітчизняний ринок. Фото

27.07.2020, 09:19

Дрогобицькій «Універсальній бурильній техніці» не вдається вийти на вітчизняний ринок. Фото

У Дрогобичі працює ТзОВ «Універсальна бурильна техніка», що спеціалізується на виготовленні бурового інструменту. Це єдине в Україні підприємство з виготовлення бурового інструменту. Продукцією підприємства користуються провідні бурові компанії по всьому світу.      

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Підприємство робить великий акцент на виробництво високоякісної продукції, а також збільшення об’ємів і номенклатури бурового інструменту.

З метою підвищення якості виготовлення технічного рівня продукції на підприємстві постійно реалізується програма переозброєння виробництва.

Підприємство - найбільший платник податків до місцевого бюджету. Зараз тут працюють майже 400 людей – жителі Дрогобича та району. Заробітна плата працівників на підприємстві - від 10 до 36 тисяч гривень.

Зараз на заводі запустили унікальну продукцію – алмазні долота PDC власної розробки. Їх виготовляють одиниці заводів у світі. Підприємство оснащене унікальним ковальсько-пресовим обладнанням, вагою понад 600 тонн та завбільшки як двоповерховий будинок. 

"90% продукції йде на експорт – у США, Канаду, Італію, Близький Схід. І як парадоксально це не звучить - вийти на вітчизняний ринок унікальному українському виробнику не вдається. Так не має бути. Особисто звернуся до Президента та Камбіну, щоб такі інноваційні виробники Львівщини могли безперешкодно працювати на внутрішньому ринку", - наголосив Максим Козицький, голова Львівської ОДА.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: